2777
2789
عنوان

قطع شیر شب نوزاد 6 ماهه

3977 بازدید | 47 پست

سلام مامانای عزیز پسرم 6 ماهشه از 4 ماهگی تمایلش به شیر کم شد یعنی حتما باید بخوابونمش تا یه کم شیر بخوره الان چند شبه تمایلی به شیر شبم نداره به زور اندازه 5 دقیقه بخواد بخوره میخواستم بدونم شما از چند ماهگی نوزادتونو از شیر شب گرفتین؟ هر چند ساعت بهش شیر میدادین؟ 

گر نگهدار من آنست که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

زوده فعلا تا۱ سالگی هم شده بهش بده شیر شبشو

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش بحالت بخدا اگه نمیخوره بهش نده من الان بچن ۸ ماهشه هرشب ۱ساعت به ۱ساعت با جیغ و گریه بیاار میشه ...

پسر منم از خواب بیدار میشه گریه میکنه ولی شیر نمیخوره خیلی بده

زوده فعلا تا۱ سالگی هم شده بهش بده شیر شبشو

من از خدامه خودش دیگه تمایل نداره من دوست دارم بهش شیر بدم دعا کن برام شیر بخوره خسته شدم از این وضعیت😭

پسر منم از خواب بیدار میشه گریه میکنه ولی شیر نمیخوره خیلی بده

تشنشه بهش آب بده یا کولیک داره...

یا داره دندون در میاره عزیزم..

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

توراخدا بگید من چطور شیر شب بچمو قطع کنم که از ساعت ۱۲ بخابه تا ۶ صبح هرساعت یبار بیداره دیوونه شدم

خب عزیز گرسنه میشه که بیدار میشه .قبل خواب اگر به غذا افتاده بهش فرنی بده سیرتر بشه شکمش.سرلاک خیلی خوبه سرلاک برنج بده

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  
تشنشه بهش آب بده یا کولیک داره... یا داره دندون در میاره عزیزم..

آب بهش میدم داره دندون در میاره به نظرت دندونش در بیاد خوب میشه؟ خسته شدم از این وضعیت نمیدونم چرا با شیر لج کرده