2777
2789

خب برو دکتر عزیز من الان اینجا کی میتونه کمکت کنه ؟ راهکار هاب اشتباه میدن اونوقت جبران ناپذیر میشه ها تو یه مساله ساده تو تاپیکاری بغلی ملت میان چیزیکه مطمین نیستنو میگن شما انتظار داری در این مورد بتونن کمکی کنن؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر نگفت بستری بشی برای کورتاژ؟ چند هفته بود؟ من ۶ هفته تو خونه سقط کردم بدون دارو. ولی یک هفته بعد رفتم برای سونو. پاک شده بود رحمم. تا خونریزی داری هنوز یعنی می افته دیگه. نگران نباش. 

خب برو دکتر عزیز من الان اینجا کی میتونه کمکت کنه ؟ راهکار هاب اشتباه میدن اونوقت جبران ناپذیر میشه ...

عزیزم دکتر رفتم گفت دو سه روز صبر کن اگر دفع نشد کورتاژ میخوام ببینم درمان چیزی نیست بخورم دیگه کورتاژ نرم

دکتر نگفت بستری بشی برای کورتاژ؟ چند هفته بود؟ من ۶ هفته تو خونه سقط کردم بدون دارو. ولی یک هفته بعد ...

5هفته و چهارروز بودم دکتر گفته دو سه روز صبر کن بیین خودش میفته اخه الان خونریزیم دیگه خیلی کم دارم خبری نیست