2777
2789
خودمم بلد نیستم🙄

یزره بگو مثلا معنیش چیع هک کلاهبرداریه

سلام من محدثم ۲۳سالم هست و ی دختر فروردینی خیلی بااحساسم من ی خانم هنرمندم مدرک صنایع دستی میناکاری سفال و مدرک صنایع دستی گوهر تراشی دارم و همچنین کارافرینم هستم ی ادم کاملا ورزشی وباحالم 😂 هستم من ب خودم خیلی میرسم سعی میکنم دندونامو خیلی خوب نگه دارم بنظرم شخصیت ادما ب دندوناشونه 😁ادمی ک ی عالمه طلاداره اما دندون سالم نداره کلا عمرش اشتباه زندگی کرده در کل همه چی اوکیه فقط منتظرم بتونم برم دانشگاه همین اخرین ارزومه 

كاري نداره بخدا فقط شرايط داري عكستو بزاري؟

صب بيدار كيشي هركار ميكني به عكس و فيلم بگير ايتوري كن همين 

اولشو با برنامه فالوور ٥هزار ١٠هدار نفري جمع كن بعدش شروع كن زود مياي بالا

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی از فامیلا شوهرم زن خشکلیه دوتا بچه داره دوتاشونم مثل پدر مادر چشم رنگی میگفت میخوام بلاگر بشم وض ...

انشالله موفق باشن ولی خدایی ی سری کاراشون مسخرست 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
یکی از فامیلا شوهرم زن خشکلیه دوتا بچه داره دوتاشونم مثل پدر مادر چشم رنگی میگفت میخوام بلاگر بشم وض ...

بلاگر ب اونطور کسایی نمیگن ک

یکی فشن بلاگره مث ربکا قادری 

یکی بیوتی بلاگره مث صدف بیوتی

متوجش شدی؟

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺
من اصلا دوست ندارم خودمو بچه هامو به نمیش بزارم فقط قستم درامد زایی هست

ولی بلاگر شدن طوریه که باید همه زندگی تو معرض دید مخاطب باشه

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
حوب اینم حتما فکرشو کرده که 😂😂میخواد بشه☹

یسریا مث همین سی سی ک گفتن چیزی واسه ارائه ندارن 

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺