2777
2789
عنوان

تشنج بدون تب

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 22 پست
تب نداشت، تشنجش بدون تبه😔

میشه حالتهاشو بگین چجوریه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تشنج فقط با سی تی اسکن معلومه دختر منم تب نداشت دکتر گفت تشنجه سی تی گرفتیم معلوم شد اصن تشنح نکرده ...

سی تی و حتی ام آر آی هم کردن هیچی نیس، همه چیزش سالمه ولی رسما تشنج میکنه تا الان چندتا دکتر بردیم هیچ کدوم نفهمیدن دلیلشو میگن همه چیزش سالمه! 

تشنج فقط با سی تی اسکن معلومه دختر منم تب نداشت دکتر گفت تشنجه سی تی گرفتیم معلوم شد اصن تشنح نکرده ...

پسر من اولش فقط سمت بالا رو نگا میکرد فقط هم تو خواب بود با داروهای دکترای بیسواد پسرم بدتر شد و رسما شد یه آدمی که بیشتر حالتای تشنج رو داره😔دارم میمیرم، موندم چیکار کنم 😭پسرم سالمه سالم بود نمیدونم یهو چی شد😭😭

ببر اعصاب کودکان اگه کرجی ببر دکتر رونقی

تبریزم ولی تهران بردم پیش محولاتی یه ماه داروشو خورد زیاد فرقی نکرد الانم یه داروی دیگه نوشت گفت اگه خدای ناکرده به این داروها هم جواب نده باید بستری شه و رژیم غذایی خاصی بگیره، قلبم داره از جاش درمیاد دارم دیوونه میشم آخه بچه من دو سالشم نشده هنوز انصاف نیست😭😭😭😭😭😭😭😭

تبریزم ولی تهران بردم پیش محولاتی یه ماه داروشو خورد زیاد فرقی نکرد الانم یه داروی دیگه نوشت گفت اگه ...

خآنم شما چیکار کردید راهنمایی میگنید منو😭😭😭

اگه خدا حاجتم بده دیگه غلط میکنم ناشکری کنم...به خدا🥺کاش هر کسی چشمش به امضام خورد واسه حاجتم دعا کنه