برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تشنج فقط با سی تی اسکن معلومه دختر منم تب نداشت دکتر گفت تشنجه سی تی گرفتیم معلوم شد اصن تشنح نکرده ...
پسر من اولش فقط سمت بالا رو نگا میکرد فقط هم تو خواب بود با داروهای دکترای بیسواد پسرم بدتر شد و رسما شد یه آدمی که بیشتر حالتای تشنج رو داره😔دارم میمیرم، موندم چیکار کنم 😭پسرم سالمه سالم بود نمیدونم یهو چی شد😭😭
تبریزم ولی تهران بردم پیش محولاتی یه ماه داروشو خورد زیاد فرقی نکرد الانم یه داروی دیگه نوشت گفت اگه خدای ناکرده به این داروها هم جواب نده باید بستری شه و رژیم غذایی خاصی بگیره، قلبم داره از جاش درمیاد دارم دیوونه میشم آخه بچه من دو سالشم نشده هنوز انصاف نیست😭😭😭😭😭😭😭😭