2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سم چیه😐😐

برو داروخونه بهت شامپو میده بزن، یه شریت تقویتی هم بگیر چون بعضیا بخاطر پایین اومدن سیستم ایمنی بدنشون اینجوری میشن

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

وایی ترسیدم

من یادمه سپند/اسفند خام رو بجوشونی و ابشو بزنی خیلی موثره

روی یه تیکه سنگ متحرک توی یه جسم شکننده و یک بار مصرف وسط ناکجا اباد جهان هستی و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور
😂♥️

نزن موهات دیگ رشد نمیکنه یهو یا اینکه میزنه ب مغزت مگه دیوونه ای🙄

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

شپش اصلیو با روغنه شپشه داروخانه بکش یه هفته هر شبزن همشون میمیرن موهاتم کوتاه کن هر شب سرتو یکی باید بگرده تخمای شپش که رشکه کامل پاکسازی کنه در بیاره هر دونه رشک اگه بمونه بعد چند روز تبدیل به شپش میشه رشکم با هیچ چیزی نابود نمیشه فقط باید با دست جدا کرد.

لباس شانه زیر سری پس از هر بار استفاده با اب بالای ۶۰ درحه شسته شود

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند