هم با خانواده خودم هم همسرم قهرم هیچ کدوم هم محل نمیذاره بهم افسرده شدم تو دعوا با خانواده خودم اونا مقصر بودن و که قهر کردم تو خانواده شوهر پنجاه پنجاه مقصر بودیم خانواده خودم دنبال آشتی کردنن ولی خانواده شوهر محل نمیدم بهم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
و اینکه در روابطتون سعی کنید با همه ب نوعی کنار بیاید دلتونو شکستن! قهر نکنید در مرحله ی اول مثبت فکر کنید اگه واقعا نتونستید مثل خودشون برخورد کنید سرسنگین باشید ولی قهر نکنید
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
همیشه که اینجور نمیمونه بالاخره آشتی می کنین... و اینکه در روابطتون سعی کنید با همه ب نوعی کن ...
من قهر نکردم به خاطر سوءتفاهم انگار منتظر بهانه باشن همسرم با هاشون دعوا کرد سر کار زمین بعد با اون آشتی کردن با من قهر کردن همسرم به دروغ گفته بود زنم میگه چقدر میری روستا برادرشوهرم زنگ زد من و دعوا کرد منم عصبانی شدم گفتم نمی فهمید بعد گفت ما نفهمیم بعد کل خانواده ش قهر کردن
من قهر نکردم به خاطر سوءتفاهم انگار منتظر بهانه باشن همسرم با هاشون دعوا کرد سر کار زمین بعد با اون ...
همسرتون مقصر بودن، باید خودشونم حل کنن
ب هر حال بزرگن، اگه میتونی پیش قدم شو... شاید اونموقع عصبانی بودن ی چیزی گفتن
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
همسرتون مقصر بودن، باید خودشونم حل کنن ب هر حال بزرگن، اگه میتونی پیش قدم شو... شاید اونموقع عصبانی ...
همسرم با هاشون میگه می خنده من تنها بودم چه حس بدی بود مثل زندانی بودم با هم می گفتن می خندیدن انگار من و دخترم نبودیم بازی س نمی دادن بمیرم براش منم به پدر شوهرم گفتم ندرت قبول محل نداد دیگه با اون که قهر نبودم
همسرم با هاشون میگه می خنده من تنها بودم چه حس بدی بود مثل زندانی بودم با هم می گفتن می خندیدن انگار ...
از جبهه گیری الکی نفرت دارم...
بازم چاره نداری عزیزم میگن مثلا پدرشوهرته، بزرگه باید شما پا پیش بزارین، اونام نباید اینقد کینه ای باشن
ب مرور حل میشه نگران نباشید