هم با خانواده خودم هم همسرم قهرم هیچ کدوم هم محل نمیذاره بهم افسرده شدم تو دعوا با خانواده خودم اونا مقصر بودن و که قهر کردم تو خانواده شوهر پنجاه پنجاه مقصر بودیم خانواده خودم دنبال آشتی کردنن ولی خانواده شوهر محل نمیدم بهم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم تو این دنیایی که هر لحظه برای یکی داریم فاتحه میخونیم اگر موضوع طوری هست که بتونی ببخشی و پیش قدم بشی حتما این کار رو بکن شاید فردا روزی دیگه نشه
عزیزم تو این دنیایی که هر لحظه برای یکی داریم فاتحه میخونیم اگر موضوع طوری هست که بتونی ببخشی و پیش ...
تو خانواده خودم نه نمی تونم ببخشم من و پیش شوهرم خورد کردن من قهر کردم رفتم خونه پدرم واقعا بحث جون م بود راه ندادن بهم برگشتم خونه کتک خوردم نمی تونم ببخشم و راحتم ولی با خانواده همسرم خیلی رفت و آمد داشتم
از صبح خونه م نه کسی میاد نه میره نه زنگ میزنم از الان عزا گرفتم بچه جاری دنیا بیاد چی کار کنم برم محل نمیدن می دونم به روم گفتن نیا تو نرم میگن حسوده مناسبت ها برام عذاب شده