2777
2789
ما خیر ازین سایت ندیدیم حالا چ برسه ب شوهری ک ازینجا بهمون برسه😂😂😂

حالا شاید مادری خواهری چیزی پسندید اخه نا امید نباش دلی😂😂😂😂

من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید...      خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم...              (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۱۷  قدش از من بلند تر باشه چهره معمولی خوش تیپ مهربون بزاره درسمو بخونمو شاغل باشم  خسی ...

اینا چیزاییه که به مرور برات عادی میشه از من نصبحت که فقط برات اخلاقش مهم باشع

صدات مسکنه همه دردهامه عشقم                       یکی یدونه قلبم تا ابد عاشقتم🥺😍                                زود برگرد پیشم سربازم🥺😘
من ی بچه دارم.کلی خاستگار دارم.کاش واسه شماهم‌ی مورد خوب پیدا بشه😘

هی بارانک جان من امسال میخام برم ۲۳بچه هم ندارم.قرار بود ازدواج کنم با یکی ولی نمیفهمم گیجم شایدم حق داشته کی با یه دختر تنها ازدواج میکنه که پدرو مادر نداره.همسر سابقمم که رفت دانشگاه تو سن ۱۹/۱۸مهر طلاق چسبوند به شناسنامم.البته خودم دوره های ارایشگری رو تخصصی تکمیل کردم ولی فعلا شروع به کار نکردم چون دلگرمی ندارم

خلووونه ی دلی😂😂😂

توعم عشششق دلیی😌❤️

من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید...      خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم...              (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)
هی بارانک جان من امسال میخام برم ۲۳بچه هم ندارم.قرار بود ازدواج کنم با یکی ولی نمیفهمم گیجم شایدم حق ...

منم همسرم فوت شدن.فعلا هم سنی نداری.مطمئن باش میتونی ی زندگی عالی واسه خودت بسازی.همین ارایشگری عالیه.ادامه اش بده

عزیزم من زیاد بلد نیستم پیام شخصی بدین لطفا

الان 👍

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

تحصیلکرده  شغل مناسب قد و قیافه خوب معمولی بالای ۳۰ سال  خانواده خوب و سالم  اهل دود ...

قدش بلند نیست بقیه معیارا رو داره

پست منو نپسندید یعنی لایک نکنید. فقط پاسخ دارید برام بذارید. ممنونم.