melika64 مدیر استارتر عضویت: 1389/05/16 تعداد پست: 2227 عنوان دوستان شیرازی لطفا یک متخصص پوست عالی خانم... 98 بازدید | 5 پست سلام دوستان عزیز لطفا یک متخصص پوست عالی خانم در زمینه ی درمان حساسیت های پوستی معرفی کنید...لطفا آدرس و شماره تلفن شون رو هم در صورت امکان برام بذارید.پیشاپیش سپاسگزارم 🌹 دوستان برای سلامتی جنینم و سالم بدنیا اومدنش؛لطفا صلوات بفرستید...♡گر نگهدار من آنست که من میدانم؛شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍♡ 1400/05/31 | 00:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
one_girl عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 242 دکتر مریم عماد ستارخان من رفتم راضی بودم، اگر خواستی فردا شماره مطبشو ادرسشو برات بفرستمتو نت هم بزنی میاره
melika64 مدیر استارتر عضویت: 1389/05/16 تعداد پست: 2227 دکتر مریم عماد ستارخان من رفتم راضی بودم، اگر خواستی فردا شماره مطبشو ادرسشو برات بفرستم تو نت هم ب ... ممنون میشم برام بفرستيد...آخه داخل نت زده خیابان زند...راستی شما برای چه بیماری ای ازشون نتیجه دیدید؟ دوستان برای سلامتی جنینم و سالم بدنیا اومدنش؛لطفا صلوات بفرستید...♡گر نگهدار من آنست که من میدانم؛شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍♡
one_girl عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 242 ممنون میشم برام بفرستيد... آخه داخل نت زده خیابان زند... راستی شما برای چه بیماری ای ازشون نتیجه د ... شرمنده من اشتباه گفتم ستارخان، همون خیابان کریم خان زنده، جنب هتل پارس، جنب بیمارستان شهید فقیهی، ساختمان امیدمن برای جوش هام رفتم پیششون هنوزم تحت نظرشونم، داروهاشون برام موثر بوده خداروشکر تا الان که استفاده کردم
melika64 مدیر استارتر عضویت: 1389/05/16 تعداد پست: 2227 شرمنده من اشتباه گفتم ستارخان، همون خیابان کریم خان زنده، جنب هتل پارس، جنب بیمارستان شهید فقیهی، سا ... دشمن تون شرمنده عزیزم مرسی از راهنمایی تون🌹 دوستان برای سلامتی جنینم و سالم بدنیا اومدنش؛لطفا صلوات بفرستید...♡گر نگهدار من آنست که من میدانم؛شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍♡