2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باش باو خواستین که خواستین😐جواب بنده خدارو بدین

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات
اهمه چیو ریز ریز خرد کن قاطی کن سس بزن😋😋😂

ذرت زدی؟

مگه نمیگم لایک نکن😡افرین😁😁بیشتر ببین.                        اگه میخوای یکی همیشه دوست داشته باشه تنهات نذاره و وفادارت بمونه ، وقتی از سرکار برمیگردی دورت بگرده و همیشه مواظبت باشه سگ بگیر❤🐕                                                            /خدای من خدای حیوانات است!خدای پاکی ها☺.                       هیچ حیوانی بد/شوم/نحس/نجس/شیطان و.... نیست!!                       بهم بگید اگه   اون عنکبوتی که توی اتاقمون میکشیم تمام  عمرشو فکر میکرده ما دوست و هم اتاقیش هستیم چی؟💔🕷                                                                                      سوالی راجع پت تون داشتین در خدمتم خصوصا سگا😃.     دامپزشک اینده😍        ماکانی ام😎✌🏻شدیدا حامی حیوانات

به نظر من به جای مرغ با ژامبون گوشت خوشمزه تره و خوشبوتره ولی من با مرغ درست میکنم و آب مرغ رو هم تو الویه میزنم تا نرم تر بشه و سس کمتر ببره. یه دونه هویچ از رنده درشت رنده کن توش

من سینه مرغمو با یه هویج و پیاز و فلفل دلمه میزارم حسابی بپزه تا ابش تموم شه

بعدخورد میکنم و هویجو هم رنده میکنم توش بعد سیب زمینی آبپز و تخم مرغ آب پزو نگینی ریز خورد میکنم توش خیلی بهتره تا  رنده و له بشه بعد خیارشور و ذرت یا نخد فرنگی خیلی کم درحد دو قاشق غذا خوری میریزم و یه قاشق سرکه سفید میریزم روش تا زخم مرغ و تخم مرغش بره بعد سس مایونز که نصف ماست و ابلیمو چند قطره و یه قاشق روغن زیتون و نمک و  فلفل سیاه و اویشن میریزم توش به مواد میزنم

من دوست دارم کوبیده باشه

اگه چرخ کنی الکتریسیته ای میشه اگه درشتم باشه  انگار سس داخل سیب زنینی ننیره کلا یحالیه

سیب زمیتی پخته رو رنده میکنم چون بخای بکوبی اخر یتیکه کوچیک کوجیک میمونه ،با خیار شور رنده درشت ،هویج یدونه برای خوشرنگیش خام رنده ریز،تخم مرع ابپز یدونه برای خومزه گیش زیادی بریزی بو زحم میگیره مرع سینه اش پخته شده با ابش بکوب قاطی مواد کن بعدش و سس مایونز و فافل سیاه و نمک .اگه جعفری تازه چندتا دونه ساطوری ریز یه وقتایی عطر بی حدی بهش میده و رنگشو قشنگتر میکنه

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 

من اینطور درست میکنم خوب میشه

سینه مرغ باپیاز و زردچوبه و نمک یه مقدار بیشتر میذارم بپزه.آبش اندازه نصف استکان بمونه

سیب زمینی آب پز.وقتی پخت رنده درشت میزنم

خیارشور نگینی ریز 

فلفل دلمه ای نگینی ریز

هویج رنده شده

نخودفرنگی

آب مرغ و سس مایونز

ذرت هم میتونی بریزی

#برای تاپیک های ممنوعه 😏                                         یه روز قرار بذاریم همه با هم یکجا "آهی"بکشیم... :)