من دوست دارم کوبیده باشه
اگه چرخ کنی الکتریسیته ای میشه اگه درشتم باشه انگار سس داخل سیب زنینی ننیره کلا یحالیه
سیب زمیتی پخته رو رنده میکنم چون بخای بکوبی اخر یتیکه کوچیک کوجیک میمونه ،با خیار شور رنده درشت ،هویج یدونه برای خوشرنگیش خام رنده ریز،تخم مرع ابپز یدونه برای خومزه گیش زیادی بریزی بو زحم میگیره مرع سینه اش پخته شده با ابش بکوب قاطی مواد کن بعدش و سس مایونز و فافل سیاه و نمک .اگه جعفری تازه چندتا دونه ساطوری ریز یه وقتایی عطر بی حدی بهش میده و رنگشو قشنگتر میکنه