2777
2789
عنوان

من دیگه از این وضع خسته شدم شما بیایید بگید من

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 20 پست
مزاحمت که فقط به حرف نیست ..مثلا خیره نگاه کردن و زل زدنم هست  یا رفتاری از این قبیل

خیره نگاه کردن و زل زدن رو وقتی متوجه میشی که خودتم نگاه کنی دیگ

من ملکه ی ایرانم، ثروتمند پرافتخار زیبا  تمامی چشمها بدنبال من😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیره نگاه کردن و زل زدن رو وقتی متوجه میشی که خودتم نگاه کنی دیگ

نه خوب من نگاه مغازه ها میکنم یهو برمیگردم میبینم طرف خیره نگام میکنه من دیر میفهم کسی نگام میکنه😂 حالا جالبیش اینجاس کل ارایشم ی خط چشم بقیه صورتمم زیر ماسکه مانتو هم خودم بلند دوست دارم بدن نما هم نمیپوشم لعنتیا به چی زل میزنن؟ واقعا برام سواله چشم و ابرومم عادیه عادی من همیشه فکر میکردم پسرا به دخترای خیلی خوشکل و یا کسایی که جلب توجه میکنن و یا لباس جیغ میپوشن نگاه میکنن🥲🤦🏻‍♀️

من رهام دختری که تلاش میکنه برای رسیدن به آرزوهاش.اگه دوست داشتی میتونی به انلاین شاپش سر بزنی و بهش کمک کنی برای رسیدن به ارزوهاش😍ازطریق این لینک بیا پیجم🥰https://www.instagram.com/raha_.shop_/
اهوازین؟ پوششتون با بقیه فرق داره؟اگه یکیه فقط برای شما ایجاد مزاحمت میکنن یا کلا بیمارن؟

آبادان. 

ن بقیه هم خیلی افتضاح میپوشن ولی من مانتو بلند 

=) من خوبم تو خوبی...؟ 
آبادان.  ن بقیه هم خیلی افتضاح میپوشن ولی من مانتو بلند

تو محل خاصی از شهر مردمش اینطورین؟

تیپ شما اونجا کم پیدا میشه؟منظورم اینه اغلب خانما اونجا تیپ افتضاح دارن؟