2777
2789

رومیز چون کنار ظرفشویی خیس آب نمیره ازش داخلش کپک میشه

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوراخ داره اب میره تو زیره ایی که دار

من ی مدل دیگه دارم با اینکه سوراخ داره ولی داخلش زرد و بد میشه گذاشتم برا قاشق و چنگالای دم دستی که خشک که جا قاشقی آویزیم پر نشه سخت بشه

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
من ی مدل دیگه دارم با اینکه سوراخ داره ولی داخلش زرد و بد میشه گذاشتم برا قاشق و چنگالای دم دستی که ...

من برا کنار ظرف شوییم اویزدار خریدم از اینا هم خریدم برا روی میز اما حالا بقیه میگن اینا ماله کنار ظرفشوییه😧

[QUOTE=204257619]من برا کنار ظرف شوییم اویزدار خریدم از اینا هم خریدم برا روی میز اما حالا بقیه میگن اینا ماله کنار ظ ...[/QUOT  به نظرم قشنگ برا میز سخت نگیر اونی که دوست داری استفاده کن

سلام وقت خوش دوستان. دوستان می خواستم اطلاع بدهم اگر بدنبال خرید جای قاشق و جنگال داخل کابینتی،انواع میز اتو تاشو و ریلی  و سطل زباله داخل کابینت هستند و می خواهید خیلی راحت و آنلاین خرید کنید حتما به سایت چوبکاران یه سری بزنید..سایت چوبکارانبا اقدامی جالب همه ی تولیدکنندگان و فروشندگان کابینت و یراق آلات آن را در سایت خود گرد هم آورده است.

سلام عزیزم برای خرید بهترین جا قاشقی من سایت راهنمای خرید بهترین ها بیک نیک رو معرفی میکنم، بهترین قیمت بازار رو دارن اینطوری بگم که: ارسال رایگان ، ضمانت مرجوع 7 روزه و ضمانت اصل بودن کالا دارن و پولشم هر وقت محصول تحویل گرفتی پرداخت میکنی.

https://biknik.ir/best-spoon-holder-kitchen/