2777
2789
عنوان

کسی میدونه چرا وقتی کابوس میبینم

69 بازدید | 11 پست

وقتی یه خواب بد ببینم بخوام جیغ بکشم‌ یاگریه کنم یاکسی‌رو صدا کنم تو خواب صدام درنمیات 

دیشبم خواب خیلی بد دیدم هرچی تو خواب میخواستم گریه کنم‌ و جیغ و داد کنم‌ صدام درنمیومد 

خیلی حس بدیه وقتی بیدار شدم تموم بدنم‌ میلرزید 

حتی وقتی میخوام از چیزی فرار کنم تو خواب پاهام جون نداره بلند میشم میفتم 

همیشه خوابهایی که میبینم اینطوره خیلی اذیت میشم😭

کاربر قدیمی ام که اکثرا میشناسین😊ولی اون کاربریم به خاطر حرفای سیاسی ترکیده😑😑😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمش فلج خواب هست

بزن گوگل دلالیش رو بهت میگه

احتمالا یسریا الان میان میگن بختک😂😂خرافاته این باور نکن وجود نداره همچین چیزی

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
اسمش فلج خواب هست بزن گوگل دلالیش رو بهت میگه احتمالا یسریا الان میان میگن بختک😂😂خرافاته این باو ...

مرسی عزیزم 

گفتن🥺

خواهش گلی باور نکن لطفا و ذهنتم درگیرشون نکن

اصلا نمیدونم‌ یعنی چی‌ترسیدم‌

میگن دعایی شدی😖

اگر نمیتونی تو خواب تکون بخوری یا صدا بدی فلج خواب یعنی بدنت خوابه ولی مغز یکدفعه بیدار میشه اگر چیزی بینی یا بشنوی هم طبیعیه ولی اگر توی خود خوابت نیمتونی صدا بدی منم بعضی وقتا اینجوری میشم شاید ذهنت خیلی درگیره

اصلا نمیدونم‌ یعنی چی‌ترسیدم‌ میگن دعایی شدی😖

قدیم ها میگفتن این یه بختکه که با دعا گرفتن به وجود میاد و برای بستنش باید بری پیش دعانویس و اینجوری کسب درامد میکردن برای اون دعا نویس حیله گر

این خرافات نسل به نسل تعریف میشه برای همینه هنوزم هستن کسایی ک بهش اعتقاد دارن

ولی همش از دَم دروغ و الکیه

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 
قدیم ها میگفتن این یه بختکه که با دعا گرفتن به وجود میاد و برای بستنش باید بری پیش دعانویس و اینجوری ...

مرسی‌مهربونم بابت توضیحاتت