2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان وبارداری

288 بازدید | 24 پست

من تخمدانام پلی کیستیکن ،الان یکسالو نیم برا بارداری اقدام میکنم ولی متاسفانه بی نتیجه.......این ماه لتروزول ومتفورمین خوردم روز ۱۰ پریودم دوتا فولی داشتم ۱۵ و۲۲.امپول hcg هم زدم.توروخدا دعا کنین برام این ماه دیگه بشه..... خسته شدم دیگه  ،حسود نیستم بخدا ولی هرکیو میبینم حامله میشه خودب خودگریم میگیره😭😭.....دیگه بریدم واقعا😔

عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن  زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍

اضافه وزن داری؟

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاله ی منم تنبلی تخمدان داشت

یهویی حامله شد عین معجزه بود روز قبلش بیبی چک زده بود آزمایش داده بود منفی بود

رفته بود مراسم حضرت علی اصغر گهوار تکون داد فرداییش تستش مثبت شد خیلی عجیب بود

انشالله شما هم به زودی براتون اتفاق میفته

اضافه وزن داری؟

نه قدم۱۶۳ هست وزنمم ۶۱😔

عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن  زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍
ایشالا که بارداری بشی این ماه بار اولت بود این قرص ها رو می خوردی؟ 

مرسی عزیزم.اره اولین بار بودکه لتروزول خوردم،سری های قبل همش کلومیفن میخوردم.این سری دکترمو عوض کردم 

من سه ساله اقدامم عزیزم درکت میکنم واقعا سخته😢😢

شما مشکلتون چیه

نه قدم۱۶۳ هست وزنمم ۶۱😔

اها

منم مشکل تورو داشتم ولی اضافه وزن داشتم دکترم گف باید لاغر کنی وگر ن امکان نداره باردار شی

لاغر کردم باردار شدم

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
مرسی عزیزم.اره اولین بار بودکه لتروزول خوردم،سری های قبل همش کلومیفن میخوردم.این سری دکترمو عوض کردم ...

اها من این ماه کلومیفن خوردم سه تا تخمک داشتم 10 روز از اقدامم گذاشته بی بی چک زدم هیچی نشون نداد😅

خاله ی منم تنبلی تخمدان داشت یهویی حامله شد عین معجزه بود روز قبلش بیبی چک زده بود آزمایش داده بود ...

خوشبحالش کاش خدا واس منم معجزه کنه حامله شم....دیگه خسته شدم کل زندگیم شده فکر کردن ب بچه ....

اها من این ماه کلومیفن خوردم سه تا تخمک داشتم 10 روز از اقدامم گذاشته بی بی چک زدم هیچی نشون نداد😅

انشالله ک هردومون این ماه باردارشیم.من کلومیفن خیلی روم تاثیرنداشت ...باکلومیفن مثلا روز ۱۲ سونو میدادم اندازه بزرگترین فولیکولم ۱۵ میشد.شما چند بود اندازه فولیات؟