2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 36 پست
نخور بابا چرت و پرته ماهم خانوادگی کرونا گرفتیم دم نوش و آبمیوه زیاد بخور سوپ و آش هم همینطور 

عزیزم یکم راجب داروامام کاظم سرچ‌کن گلم بعد رد کن😉😁❤️

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه سی تی نرفتم فقط با گوشی پشتمو معاینه کرد بعد گفت اکسیژن خونتم بالا پایین میشه ممکنه یه کم درگیری ...

عزیزم پس به شدت مایعات بخور ...

سرما نخوره به سینه ات 

سینه گرم نگه دار 

زنجبیل و اویشن و لیموترش بخور

لبنیات نخور اگه شد هم یه سی تی بده اگه درگیری زیاد بود دارو قوی استفاده کنی 

خودتو تقویت کن فقط‌ قرص جوشان ویتامین سی و مولتی بگیر بخور

عزیزم یکم راجب داروامام کاظم سرچ‌کن گلم بعد رد کن😉😁❤️

حالا انگار پشت این دارو سال ها تحقیق و مطالعه و پژوهش بوده که من ردش میکنم معلوم نیست از کجا اومده چی به چیه به خورد مردم میدن 

✈🇺🇸
نخور بابا چرت و پرته ماهم خانوادگی کرونا گرفتیم دم نوش و آبمیوه زیاد بخور سوپ و آش هم همینطور 

مگه استفاده کردین و نتیجه ی عکس گرفتین که اینقدر قاطع میگین چرته؟؟رد کردن یا قبول کردن چیزی صرفا از روی تعصب رفتار خردمندان نیست..

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
مگه استفاده کردین و نتیجه ی عکس گرفتین که اینقدر قاطع میگین چرته؟؟رد کردن یا قبول کردن چیزی صرفا از ...

تعصب نیست دارویی که پشتوانه ی عملی نداشته باشه تحت نظر پزشک هم مصرف نشه باید رد بشه حالا اگه شما دوست داری برو بخور کسی جلوتو نگرفته ولی آدم خندش میگیره میان میگن برو تحقیق کن راجع به این دارو بعد ردش کن انگار سازمان WHO اومده مقاله نوشته راجع بهش

✈🇺🇸
حالا انگار پشت این دارو سال ها تحقیق و مطالعه و پژوهش بوده که من ردش میکنم معلوم نیست از کجا اومده چ ...

ولی اگ ب ائمه ایمان داشته باشی سرچ کنی تاریخچه این دارو دستت میاد عزیزم....این دارویی هستش ک خود امام کاظم تجویز کرده و انقدی قدمت داره ک مطمئن باشع... حیف لغوکاربری میشم وگرنه بازی سیاست و داروشیمیایی الکی رو واست باز میکردم❤️

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚
تعصب نیست دارویی که پشتوانه ی عملی نداشته باشه تحت نظر پزشک هم مصرف نشه باید رد بشه حالا اگه شما دوس ...

جالب شد ادم باید چقدر نسبت ب احادیث و روایات ائمه خودش بی اعتماد باشه ولی نسبت ب سازمان بهداشت جهانی ای ک با جون مردم بازی میکنه حس اعتماد و رضایت داشتع باشه.. ک خوردن دارو رو گرو تایید پزشکایی بدونه ک همشون انگشت کوچیکه ائمه بخصوص امام کاظم نیستن😏

تعصب نیست دارویی که پشتوانه ی عملی نداشته باشه تحت نظر پزشک هم مصرف نشه باید رد بشه حالا اگه شما دوس ...

صرفا چون اسم مذهبي پشتشه شما انگ و برچسب زدی بهش و این یعنی تعصب..مگه دمنوش هایی که مصرف کردین پشتوانه ی علمی و جهانی داره؟؟ادم عاقل چیزی و از رو تعصب بیجا رد نمیکنه خودش تحقیق میکنه و سبک سنگین میکنه نیاز نیست خود دارو برید از جایی بگیرید کافیه راجع به سه چیزی که در دارو به کار رفته تحقیق کنید و خودتون درستش کنید و استفاده کنید،مثه همون دمنوش ها.من ادم مذهبی ای نیستم ولی احمق هم نیستم که از رو تعصب چیزی و رد کنم و منکر فوایدش بشم.

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است
ولی اگ ب ائمه ایمان داشته باشی سرچ کنی تاریخچه این دارو دستت میاد عزیزم....این دارویی هستش ک خود اما ...

این دارو اگه تاثیر داشت میدادن امام سجاد میخورد که روز جنگ بره کمک دوستاش ممکنه لغو کاربری بشم ولی لطفا بس کنید این مطالب غیر علمی رو 

✈🇺🇸
صرفا چون اسم مذهبي پشتشه شما انگ و برچسب زدی بهش و این یعنی تعصب..مگه دمنوش هایی که مصرف کردین پشتوا ...

کسی از مذهب صحبت نکرد شما چون خیلی جوگیری فکر میکنی من راجع به مذهب صحبت کردم این دارویی که شما میگی فقط و فقط داره تو ایران اونم بین طب اسلامی تجویز میشه و هیچ پشتوانه دیگه ایی نداره وقتی میگیم دمنوش منظورمون دمنوش اویشن و نعنا و به و لیمو و اینجور چیزا هست که چون مورد تایید هست حتی امادش هم هر کجای دنیا برید پیدا میکنید حالا شما برو همین عراق ببین داروی امام کاظم دارن یا دمنوش که حداقل به هر زبانی سرچ کنی معایب و مزایاش برات بالا میاد 

✈🇺🇸
این دارو اگه تاثیر داشت میدادن امام سجاد میخورد که روز جنگ بره کمک دوستاش ممکنه لغو کاربری بشم ولی ل ...

منم راضی بحث و لغو کاربری نیستم....

ولی از همین حرفتون فهمیدم حتی شما ترتیب امام هم بلد نیستید چون من کفتم امام کاظم و ایشون  امام هفتم هستن و امام سجاد امام چهارم.... قطعا زمان امام سجاد امام کاظم دنیا نیومده بودن جز اینه؟؟؟😉😉

امیدوارم ن روایات ائمه رو مسخره بگیرید و بگیذ چرته ن روی بعضی پزشکای بیسواد تعصب بیجا داشته باشید.

بهرحال موفق باشی عزیزم❤️