2777
2789
عنوان

کمال گراها بیاین..

236 بازدید | 37 پست

بچه ها درمان کمالگرایی چیه؟ کسایی ک پیش روانشناس رفتین چی بهتون توصبه کرد؟!

من کمالگرایی زندگیمو مختل کرده متاسفانه ...

و دوبار پیش تراپیست رفتم و بی حاصل بوده یعنی اصلا هیچ راهی برا ترک عاداتم بهم نگفتن 

ممنون میشم راهنماییم کنین 

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو*

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کمال گرام والا خوبه.

برا من خوب نیست واقعا تنها حسنی ک داشت برام کنکورم بود.ک البته سرهمونم خیلی اذیت شدم ... من ازم شدیده

دقیقا چجوری هستی

هیچی راضیم نمیکنه..

هیچی رو در حدی نمیبینم ک شاد بشم باهاش... 

مثلا اگ بخوام یکاری انجام بدم و ساعت ۸ قرار باشه بیدار بشم و دیرتر بشه مثلا ۹ بشه میگم ن دیگ من امروزمو از دست دادم دیگ فایده نداره

هیچی راضیم نمیکنه.. هیچی رو در حدی نمیبینم ک شاد بشم باهاش...  مثلا اگ بخوام یکاری انجام بدم ...

دقیقا منم همینم دگ باعث شده افسرده شم و افکار وسواسی داشته باشم

خداجونم مرسی که هوامو داری ❤
دقیقا منم همینم دگ باعث شده افسرده شم و افکار وسواسی داشته باشم

دقیقا منم وسواس گرفته بودم اونو تقریبا درمان کردم اما این خوب نمیشه لعنتی

منم تا حدی همینم،ادم از خودشم خیلی توقع داره و این خیلی بده،ادم خسته و داغون میشه تو هرکاری،چون میخواد نهایت تلاششو انجام بده

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 
منم تا حدی همینم،ادم از خودشم خیلی توقع داره و این خیلی بده،ادم خسته و داغون میشه تو هرکاری،چون میخو ...

دقیقا همینه

باید یه شوک به‌زندگیت بدی و از یکنواختی در بیای و فکرتو مشغول مسائل دیگه ای کنی 

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟!