2777
2789

ما دوتاجاری هستیم.مادرشوهرمو خواهر شوهرم اونوخیلی دوستش داشتن ولی جاریم ازشون بدش میاد دیگه تازه گیا حتی خواهرشوم خونه پدرشوهرم باشه حتی خونشونم نمیره حالا .کلی ام جاریم نفریش کرده .حالا قبله اینا مادرشوهرم اصلا منو .تحویل نمیگرفت دوستم نداره با اینکه عمه ام هست اون بیشتر از من دوست داشت حالا اون تحویلشون نمگیره اومدن سمت من مام بعده اون وضعمون خوب شده .هی به من میگه سبزی خورشتی بخر واسم .یا عروسی نزیدک خونمون باشه میگه برو پول بنداز من میدم بعدا بهت نمیده ولی ..یا میگه ترشی بزار یا میگه گلدون بخر اومدی اینجا پولشو میدم.خودشون دهات زندگی میکنن..حالا من دلم نمیخواد براش چیزی بخرم .میگم چرا اون جاریمو که از من بیشتر دوستش داشت به اون نمیگه چرا منو که دویت نداشت من باید کاراشو انجام بدم ..بنظرتون فکرم درسته ..چیکار کنم چی بگم.بهش که یادش بیاد اون موقع ها اونو بیشتر دوست داشت از من منم کاری نمکنم براش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگو نمبخرم همش بگو‌ باشه ولی وقتی باز سراغ گرفت بگوووو عههه یادم رفت ببخشید ایشالا بعد

یکی دو بار با این فرمون برو دیگ نمیگخ

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

به نظر من راه دوری نمیره اگر کمکی از دستتون برمیاد براشون انجام بدی

مطمئن باش خودشون فهمیدن که اون عروسشون پشت سرشون بد گفته

اگرم نمیخوای انجام بدی یک خط درمیون انجام بده دیگه کم کم خودشون میفهمن

ولی دلیلی نداره بگی چرا اونو بیشتر دوست داشتید چون انگ حسادت هم بهت میزنن

تو عشق بده به کائنات  کائنات به تو عشق میده

تو جای من نیسیتی منم اول از این حرفا میزدم ولی اگه بدونه چقدرشوهرمو یاد میدادن .باهام دعوا میکرد تا ساعت سه نصفه شب منم اون موقع تازه عروس بچه بودم..اینقدر عذاب میکشیدم..حالا یادم میاد بیشتر متنفر میشم ازشون

بگو مامان من بیرون نمیرم از خونه ک بخوام چیزی بخرم یا بگو اصلا وقت نمیکنم واسه خودمم حتی سبزی و ترشی نمیندازم ...بعدم بگو مامان قبلا کی واستون اینارو میخربد خیلی خوب بود طعمشو اینا بگین بخره هم واسه شما هم واسه من پولشو بدیم ب اون ...یا بگو چمیدونم من ک درامد ندارم برم براتون خرید