2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره تا دلت بخواد البته از ایرانی ها نه! 

مامان از پیج های ایرانی خیلی خرید کرده 

لباس.اکسسوری.

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه

لباس برا بچم

شال  و کلاه و ساپورت برا خودم 

همشون خوب بودن فقط یکی از شالها که سفارش داده بودم ایراد داشت و به ادمین پیج گفتم و عکسشو فرستادم و شال ۱۵۰ تومنی رو برام ۱۰۰ حساب ‌کرد و ۵۰ تومنشو پس دادبهم به خاطر ایرادش

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
اره تا دلت بخواد البته از ایرانی ها نه!  مامان از پیج های ایرانی خیلی خرید کرده  لباس.اک ...

از ایران از پیج خارجی خرید کردین؟

بنده با خوش اخلاقی به مقام روزه گیر شب زنده دار میرسد(پیامبر اکرم(ص))
لباس برا بچم  شال  و کلاه و ساپورت برا خودم  همشون خوب بودن فقط یکی از شالها که سفا ...

دوس دارم فروش اینترنتی بزنم،سرمایمم طلاهام هستن ولی گیج و منگم،نمیدونم چطوری شروع کنم 

از ایران از پیج خارجی خرید کردین؟

من خارج از کشور زندگی میکنم عزیزم 

واسه همین از آنلاین شاپ های ترکیه  اگه قرار باشه خرید میکنم 

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه
من خارج از کشور زندگی میکنم عزیزم  واسه همین از آنلاین شاپ های ترکیه  اگه قرار باشه خرید ...

چه جالب،مگه از ترکیه هممیان نی نی سایت؟

چه جالب،مگه از ترکیه هممیان نی نی سایت؟

از شماره ایران بله میان! 

این کاربری قبلا مال خواهرم بوده داد به من 

من توی دوران کرونا خواستم به اونایی که مشکل دارن کمک کنم 

وگرنه با شماره ایران همه جای جهان میتونی ثبت نام کنی حتی اگه خودت هم خارج کشور باشی