2777
2789

مثلا بر فرض من رشتم تو هنر بوده میرم کلاس های مربوط به اونو بر میدارم که تقویت کنم البته من سر کار هم میرم و بچه هم دارم خلاصه خیلی شلوغم   

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا بر فرض من رشتم تو هنر بوده میرم کلاس های مربوط به اونو بر میدارم که تقویت کنم البته من سر کار ه ...

خوشبحالتون منم اگه بچم بزرگتر بشه این کرونا هم تموم بشه میرم سرکار 

خوشبحالتون منم اگه بچم بزرگتر بشه این کرونا هم تموم بشه میرم سرکار 

انشالله عزیزم 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿

کتاب خوندن.یه هنر جدید یاد گرفتن.تفریحای دونفره با همسرم و خانوادگی(منو همسر و پسرم)

هرروز هرچقدرم پرمشغله، حتما واسه خودم وقت میذارم و میرم جلوی اینه و با خودم حرف میزنم و حتما شکرگزاری.حتما ورزش میکنم.حتما کتاب میخونم.حتما یه کار خوب انجام میدم.حتما دعا میکنم.حتما ذکر میگم.کارای دیگه بستگی داره چه روزی باشه.کلا برنامه دارم ولی هیجان هم درهفته یکی دوبار تو برنامم دارم