2777
2789
عنوان

کیا فیبروم بزرگ داشتن و پیش کدوم دکتر رفتن .بیاین اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 921021 بازدید | 14908 پست
ترنم باران جون حقیقتا من فکر میکنم فیبروم های متعدد و ریز ربطی به روش عمل نداره اگه دکتر به نتیجه برسه ک بردارتش به هر دو روش برنیداره اگه ام نخواد برداره که باز برنمیداره به نظرم نظر چندتا دکتر دیگه رو بپرس عزیزم من اولین دکترم که خانوم هم بود بهم گفت رحم پر فیبروم های متعدد و ریز..... اما دو دکتر بعدی که رفتم گفتم اصلا فیبروم هات بزرگه و 2 3تاست خلاصه دکترا هرکدوم یچیز میگن
ممنون المیرا جان دوتا دکتری که رفتم گفتن چون فیبروما متعدده جراحی باز بهتره، ولی به قول شما بازم میرم ولی جالبه که یه دکتر بهتون گفته فیبرومای متعدد دارین و دکتر دیگه گفته چندتا بزرگه البته سونوگرافیست ها اینطور مینویسن، من تا حالا چهار پنج تا سونو گرافی رفتم که همشون گفتن فیبرومهای متعدد، دکترا هم گمونم به استناد مشاهدات و گزارش سونو و ام آر آی اونا این حرف رو میزنن
دست خدا بالاتر از همه ی دستهاست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه هاااا از اول براتون توضیح میدم صبح خواب موندم ساعت ٧ گذشته بود رسیدم بیمارستان تو خود بیمارستان پذیرش انجام دادم بعد ٥تومن دادیم صندوق علی الحساب یه پرستار منو برد به سمت اتاقم و لباسا و وسایلمو بهم دادن بعد نوار قلبمو گرفتن و ازمایش خون دادم یه کم تو اتاق بودم حدودای ساعت ٨:٣٠صبح دکتر اومد و منو بردن ریکاوری من که واقعا روحیه م خوب بود با خنده رفتم اتاق عمل بیشتر بخاطر مامانم که خودشو نبازه تو ریکاوری حدودای یک ربع معطل شدم دکترا و پرستارا خیلی خوش برخورد بودن دکتر بیهوشیم میگفت تو که روحیه ت که عالیه قبل از عمل سوالامو از دکتر پرسیدم همه نگرانیام صفر شد وقتی بهوش اومدم تو اتاقخودم بودم یه کم حالت تهوع داشتم بخاطر دارو بیهوشیام سوندم تو بیهوشی برام زدن تا غروب برش داشتن و گفتن پاشو راه برو مایعات بخور بری دسشویی بعدشم تا زمانی که دفع روزه نداشته باشی اجازه خوردن چیزی نمیدن تقریبا کل روز رو بیشتر خواب بودم خونریزیم داشتم که رفته رفته کم شد برای ایجاد شکم روی شیاف و یه شربت دادن بهم و راه رفتن خیلی کمکم کرد صبح تونستم بعد از ٣٢ساعت یه صبحانه بخورم دکتر ٨:٣٠اومد منو دید و اجازه ترخیص داد صورت حسابم نهاییم شده بود ٢و سیصد ینی هزینه م شد ٧٣٠٠ برای یه فیبروم و چسبندگی لوله بعدشم که اومدم خونه نفخ اذیتم میکنه که دارم مرتب راه میرم و عرق نعنا و اب میخورم و زیر جوش
عزیزم خیلی خوشحالم برات راحت شدی حال خودتو خانوادتو قشنگ درک میکنم تا بخوای سره کارتم بری خوب خوب خوب شدی خداروشکر فقط 9 10روز بعد عملت باید بری بخیه بکشی برای من بقدری فیبروم ها بزرگ بود که سمت چپمو 1سانت و نیم باز کرد اما سمت راستم نیم سانته و نافمم که اصلا معلوم نیست
ترنم باران دکتری که خواستی بری عمل بزار خودش سونو کنه بهت بگه چندتاست و چندسانته فقط من میدونم اگه زیاد باشه پس ریزن فیبروم ها چون نمیشه هم زیاد باشن هم بزرگ
ولی دقیقا اولین دکتر من نوشت :رحم حاوی فیبروم های متعددی که باعث دفرمیته ی رحم شده است
بیسواد به خودمم گفت وای وای پر فیبروم ریزه رحمت!!!!!!!!! بخدا عین جملشو بهت گفتم
که سونوشو بردم دکتر دیگه انداخت اونور گفت اینکه علمی نیست و بی ارزش باید اندازه میزد و تعداد میگفت
شیماجون خوشحالم خوبی امیدوارم زود زود کامل عالی بشی بدون درد المیرا جون من دکترا گفتن یه فیبروم بزرگ دارم وحدود سی چهل تا فیبروم زیر یک سانت ویه ساب سروزال که تقریبا سه سانتی بود کیستم داشتم چسبندگیم داشتم اینو برای این گفتم که همه چیو میشه باهم داشت منم یه سونوگرافی رفتم گفت رحمت داغون افتضاحه وااای واااای کلی ترسیدم یه عالم گریه کردم وقتی رفتم دکتر بهم گفت احتمال بدخیمی داره میگفت آندومترت اصلا قابل تشخیص نیست وضعت خیلی خرابه خلاصه تخصصش ترسوندن بود
البته به منم گفتن رحمم دفورمه شده نمی دونم هر دکتری یه چیزی میگه دکترا یا میترسونن یا راستشو نمیگن من که سعی کردم به دکترم اعتماد کنم خیلی چیزا رو برام میگه وخیلیا رو جواب نمیده الانم پکترم میگه ممکنه یکی از همین فیبروم کوچیکا رشد کنه تاحالااگه رشد نمیکرده برای این بوده که اون فیبروم بزرگه نمیذاشته حالا ممکنه یکیشون جون بگیره من خیلی میترسم پریودام هربار ازدفعه قبل داره سنگین تر میشه دردام بیشتر میشه ولک بینی هم پیداکردم اگه دوباره رشد کرده باشه من میمیرم از غصه
وای فرشته جون چقدر برات ناراحت شدم خدا کمکت کنه شاید اطلاعات من کافی نیست شاید اونا میترسونن اخه به رحم 7سانتی چجوری میتونه 30 40 تا فیبروم ریز داسته باشه که قابل تشخیص ام باشه چون دکتر من کفت فیبروم های 3 4 میلیمتری اصلا قابل تشخیص نیست چی بگم بخدا هر دکتری یچیز میگه فقط میگم ای کاش دوتر اشتباه تشخیص داده باشه فیبروم های ریز دیگه نداشته باشی منم چون اولین دکترم میگفت واه واه پر فیبروم های ریز و متعدد اما خوب اونجوری نبود اصلا از خدا میخوام برای شما ام اونجوری نباشه انشالله
ممنون المیرا جونم واقعا بودن اینجا وداشتن دوستایی مثل شما خیلی عالیه من سه بار ام آر آی دادم وکلی سونوگرافی تو همشون گفتن یعنی اصلا رحم فیبروماتوز یعنی رحمی پر از فیبرومای ریز البته اینو یکی از دکترا بهم گفت . دکترخودمم گفت پر از فیبرومای ریزه زیر یک سانت گفت فقط بالای یک سانتو گزارش میکنن زیر یک سانتو مینویسن فیبروماتوز نمی دونم این چی بود دیگه یقه مو گرفت ولی من همه تلاشمومیکنم که مجبور نشم دوباره عمل کنم
فرشته جان نگران نباش دور از جون فیبرومی هم اگه باشه مگه چقد تو این مدت رشد کرده که بخواد پریودات رو سنگین تر کنه و دردات بیشتر، شما عمل باز انجام دادی و به طبع سنگین تر بوده عملت احتمال درد محل عمل و فشار به دیواره شاید باشه اگه خیالت راحت نیست برو یه پرشک زنان یه سونو برات بنویسه پیش از موعد برو یه سونو بده
دکتر من می گفت خانم به هر حال یه رحم کج و کوله داری، با خنده البته، و اینکه همه احتمالات رو گفت ، میگفت وقتی سایز رحمت انقد بزرگ شده بالطبع فیبرومای ریز هم داری، احتمال رشد این فیبرومای ریز بعد از عمل هم وجود داره رحم المیرای نازنین هم حتی بزرگتر از مال من شده بوده اونطور که یادمه و علت پرسشم هم از ایشون همین بود که آیا ایشون هم از فیبرومای ریزشون خبر دارن؟ اصلا همچین موردی رو در سونو بهشون گزارش کردن؟! میخوام بدونم دکترا پنهان کاری میکنن؟! میخوان نظر یکی دیگه رو رد کنن؟! بترسونن؟! خودشونو بزرگ کنن؟! اووووفففف اما به نتیجه نمیرسم
شیما جونم ممنون از گزارش کاملت، هزینه شما از المیرا جان کمتر شده، ایشون فقط یه اتاق خصوصی اضافه داشت اونطور که یادمه ، اما تقریبا یه تومن بیشتر از شما بود، یعنی فیبروم رو دونه ای چند حساب میکنن؟!؟