2777
2789

چه کار کنم راضی شه؟ میخوام یه کاری کنم از گربه ها خوشش بیاد اما خیلی بدش میاد😑 پیشنهاد بدین چه کار کنم   😞 نمیخوام بخرم ها یه گربه خیلیییی اروم و ناز هست تو کوچمون که بی سرپرسته همش بچه های تو کوچه اذیتش میکنن دلم براش میسوزه هروقت منو میبینه دنبالم راه میوفته. یه روش بگید راضی شه

اگه بدش مياد ولش كن مياري يوقت ميزنه ميكشتش

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حیونا جاشون طبیعیت نه تو خونه این چه کاریه نمیدونم میکنید

من باز ترکیدم 🤕دیگه بدترکم عمرن بتونم عضو بشم 😩ی پسر دارم تا نداره👑 برای همه حاجتام ی صلوات بفرسیدن عزیزان🙏 خدای پسرمو به خودت سپردم راه راستو بهش نشون بده همیشه💝💖
گربه بی سرپرست؟؟؟ این واژه رو از کجا آوردین

دقیقا

من باز ترکیدم 🤕دیگه بدترکم عمرن بتونم عضو بشم 😩ی پسر دارم تا نداره👑 برای همه حاجتام ی صلوات بفرسیدن عزیزان🙏 خدای پسرمو به خودت سپردم راه راستو بهش نشون بده همیشه💝💖
😐

والا دیگه بد میگم حیون جاش طبیعت بیرونه نه خونه 

میدونم اما همش بچه ها میزننش تو کوچه اذیتش میکنن زخمی شده دلم براش خیلی میسوزه 😭

حیوتی یبار بیار تو تراس یا حیاتتون زخمشو خوب کند ببر جای دیگه بزارش