چه کار کنم راضی شه؟ میخوام یه کاری کنم از گربه ها خوشش بیاد اما خیلی بدش میاد😑 پیشنهاد بدین چه کار کنم 😞 نمیخوام بخرم ها یه گربه خیلیییی اروم و ناز هست تو کوچمون که بی سرپرسته همش بچه های تو کوچه اذیتش میکنن دلم براش میسوزه هروقت منو میبینه دنبالم راه میوفته. یه روش بگید راضی شه
حیونا جاشون طبیعیت نه تو خونه این چه کاریه نمیدونم میکنید
من باز ترکیدم 🤕دیگه بدترکم عمرن بتونم عضو بشم 😩ی پسر دارم تا نداره👑 برای همه حاجتام ی صلوات بفرسیدن عزیزان🙏 خدای پسرمو به خودت سپردم راه راستو بهش نشون بده همیشه💝💖
من باز ترکیدم 🤕دیگه بدترکم عمرن بتونم عضو بشم 😩ی پسر دارم تا نداره👑 برای همه حاجتام ی صلوات بفرسیدن عزیزان🙏 خدای پسرمو به خودت سپردم راه راستو بهش نشون بده همیشه💝💖
میدونم اما همش بچه ها میزننش تو کوچه اذیتش میکنن زخمی شده دلم براش خیلی میسوزه 😭
حیوتی یبار بیار تو تراس یا حیاتتون زخمشو خوب کند ببر جای دیگه بزارش