2777
2789
عنوان

بچه 3 ماهه سقط کردنش گناهه؟

1113 بازدید | 81 پست

من همچین قصدی ندارم، ولی الان ک باردارم میبینم شوهرم لیاقت نداره، الان 3 ماهه دقیقا 

اونایی که انجام دادن بگن 

میدونم بچه دنیا بیاد بدبخت میشه، شوهرم 3 ماهه عوض شده، 3 سال زندگی کردم 1 بار حرفمون نشد الان 3 ماهه حامله ام غم غصه عالم تو دلمه 

هیچ کس تنها نیست، همراه اول😃

نميتوني سقطش كني

مگه اينكه بري جاهاي غير قانوني اونوقت خودتمم ممكنه بميري با بچه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بصلاح نیست گلم.ـقتل عمده...بزار دنیا بیاد قدمش خوبه..همدمتم میشه..بچه مسیولیت زیاد داره اما هوب شیرینه..خواهرانه میگم سقط نکن.هدیه خداست

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

سقط خیلی خطر برا مادر داره

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
اینجور که شما میگین به دنیا بیاد بدبخت میشه... اگه به دنیاش بیاری گناهه

آره تاپیک قبلم گفتم، شوهرم حتی نون خالی هم نمیخره این دنیا بیاد من باید تغذیه ام خوب باشه که شیرم داشته باشم یا نه؟ تو 3 ماه 5 کیلو لاغر شدم من 

شنیدم یکی سقط کرده بود انگار با امپول،بعد خود مادر مرد

نه بصلاح نیست گلم.ـقتل عمده...بزار دنیا بیاد قدمش خوبه..همدمتم میشه..بچه مسیولیت زیاد داره اما هوب ش ...

من عاشق بچه ام ولی شوهرم داره هرروز منو دق میده، یه سیب زمینی نمیخره 

آره تاپیک قبلم گفتم، شوهرم حتی نون خالی هم نمیخره این دنیا بیاد من باید تغذیه ام خوب باشه که شیرم دا ...

بنظرم با این اوضاع سقط کن....

گناه داره بعد اینک به دنیا اومد روزی هزاربار ارزو مرگ کنه

بنظرم با این اوضاع سقط کن.... گناه داره بعد اینک به دنیا اومد روزی هزاربار ارزو مرگ کنه

میترسم بخاطر کمبود ها خیابونی بشه لات بشه، من اگه شاغل بودم یه چیزی ولی شوهرم هیچی نمیخره هیچی، نمیدونم چیکار کنم 

منم شوهرم یه هفتس فهمیده بچم دختره زندگیمو زهر کرده

حالم به حال خودمو بچه تو شکمم میسوزه 

بهم میگه دیگه دکتر نمیبرمت 

نه تنهادیگه۱۸ سالم نیست😐بلکه ۱۹ و۲۰وحتی۲۱هم رد کردم🥲توروخدا یه دیقه وایسیم ببینم چی داره میشه!!😵‍💫
میترسم بخاطر کمبود ها خیابونی بشه لات بشه، من اگه شاغل بودم یه چیزی ولی شوهرم هیچی نمیخره هیچی، نمید ...

نه خیابونی اینا که بستگی به تربیت درست داره 

دلی من که خودم تو یه خانواده پر مشکل به دنیا اومدم میدونم چقد سخته زندگی به ادم زهر میشه واسه همین میگم به دنیا نیارش 

یا از شوهرت طلاق بگیر خودت کار کن مثل یه مادر محرد شو دلی تا یه تغییری تو زندگیت ندادی بچه بدنیا نیار 

ایشلا که هرجی به صلاح کوجولوته پیش بیاد