2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا که کیست نداشتم کیست هم به این حد پر رنگ میکنه؟؟

قطعی نمیشه گفت. اما اگه چند روز دیگه مجددا تیتر بتا بدی منفی بشه دیگه بارداریت رد میشه

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
کیست بی بی چک رو مثبت نشون نمیده فقط پریودی رو به تاخیر میندازه

مطمئنی؟؟

وای من دارم دیوونه میشم اصلا باورم نمیشد آزمایش منفی بشه

خدایا بهم نظر کردی و فرشته هات رو بهم امانت دادی خودت عاقبت بخیرشون کن
لینکت برا من باز نمیشه چرا

الان یه لینک دیگ میدم بیا

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      
لینکت برا من باز نمیشه چرا

https://t.me/joinchat/LXTJtamrNDkwNjY0

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی 😊❤🌹                   طُ بهترین اتفاق زندگیمی 👩‍❤️‍👨✨🧿❤️            مازندران 😎✨❤️                      
نه عزیزم کیست نداری به نظر من دوباره برو یه جای دیگه آزمایش بده. چند روز عقب انداختی؟

فعلا ۵ روزه

همون آزمایشگاه هم تا عکس بی بی رو نشون دادم تعجب کردند و گفتند همین حالا دوباره تکرار کن

عصر باید برم جوابشو بگیرم

این روزها آزمایشگاهها سرشون شلوغه به خاطر تست های کرونا به نظر من اشتباه کردن 

وای چقدر آخه استرس وارد میکنند کاش واقعا همینطور باشه

خیلی استرس کشیدم امروز

فعلا ۵ روزه همون آزمایشگاه هم تا عکس بی بی رو نشون دادم تعجب کردند و گفتند همین حالا دوباره تکرار ک ...

من یه بار دیابتم ۱۱۵ شد تو آزمایش توی دوران بارداری خیلی ترسیده بودم دکتر فرداش گفت برو یه جای دیگه باز آزمایش بده ۸۳ بود

من یه بار دیابتم ۱۱۵ شد تو آزمایش توی دوران بارداری خیلی ترسیده بودم دکتر فرداش گفت برو یه جای دیگه ...

وای جدی

خیلی بده

هم جسم و هم روح آدمو داغون میکنند