2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لثه هاش یه نگاه بنداز ببین ورم نکرده شاید داره دندون درمیاره

واکسنشو کی زدی

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  

خب پس از واکسنش نیست

شاید داره دندون درمیاره، نگران نباش استرس به خودت نده، استامینوفن بهش بده تا وقت دکترش برسه

ان شاءالله مورد خاصی نیست

به قول مامانم بجه تا بزرگ بشه هزاربار دل مادرش پاره میشه

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  
خب پس از واکسنش نیست شاید داره دندون درمیاره، نگران نباش استرس به خودت نده، استامینوفن بهش بده تا و ...

عمری گلم چطور میگی از اکستنشن نیس الان دوباره دهنشو نگاه کردم هچی نبود تودهنش

وااااای پیشگو گوشیم خودش چرت و پرت مینویسه نوشتم مرسی گلم ازکجا فهميدی ازواکسن نیس تودهنش هچی نیس الان نگاه کردم 

چون میگی بیست و شش روز از واکسنش گذشته

تب واکسن دوروز نهایت سه روز بعدشه

بازم باید صبر کنی تا دکتر معاینش کنه

ان شاءالله خیره

چون میگی بیست و شش روز از واکسنش گذشته تب واکسن دوروز نهایت سه روز بعدشه بازم باید صبر کنی تا دکتر ...

اهان چون تو اینترنت خوندم نوشته بودن عوارض واکسن ی سالگی خیلی بد بوده نمیدونم چیه بعد ۲۰روزم اینجوری شده بودن 

اهان چون تو اینترنت خوندم نوشته بودن عوارض واکسن ی سالگی خیلی بد بوده نمیدونم چیه بعد ۲۰روزم اینجوری ...

ان شاءالله موردی نیست نگران نباش