2777
2789
ن دیگه باید همون اول سنگاتو وابکنی  حرفاتو روشن شفاف بهش بگی  جنگ اول به از صلح آخر من ...

این مساله خط قرمز همه ی خانوماست

و همه ی آقایون هم اینو میدونن

هبچ آدمب نمیتونه خیانتو تحمل کنه چه مرد چه زن

اگر خانومی خیانت میبینه و جدا نمیشه قطعا شرایطشو نداره

وگرنه خیانت مساوی هست با طلاق

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صحبتی که آیت الله بهجت (ره)در مورد نماز اول وقت گفتن خیلی روم تاثیر داشت ،ایشون گفتن نماز مانند لیمو شرین است هر چه از اول وقت دور تر شود تلخ تر می شود هر که عادت به تاخیر نماز کرد خود را برای تاخیر در امور زندگی،ازدواج،تولد اولاد و اشتغال آماده کند ،هر چه امور نمازت منظم باشد زندگی ات تنظیم خواهد شد.

البته نمازی که خالصانه باشه 

درسته این معیار برای ازدواج به تنهایی کافی نیست ولی بخشی از مشکلات بخاطر ترک و سبک شماری نمازه

این مساله خط قرمز همه ی خانوماست و همه ی آقایون هم اینو میدونن هبچ آدمب نمیتونه خیانتو تحمل کنه چه ...

خط قرمز هست ولی خیلیا دم نمیزنن خیلیا خیلی میدون میدن بمرد 

اگ مردا میدونستن ک بیخود میکردن اینهمه تودنیا خیانت اتفاق بیفته اونم مقابل چشم همسرش و باآگاه بودن همسرش

اگ زن سکوت کنه دم نزنه اشاره نکنه اعتراض نکنه توخودش بریزه حرکتییی انجام نده باهاش تسویه حساب نکنه اول کار  یعنی بمرد میدون میده و این پیامو میده توآزادی هرغلطی دوسداری بکن هربلایی دوسداری سرم بیار من ارزشم خیلی پایینه و باتمام بلاهایی ک سرم بیاری توازسرمم زیادی هستی من درکنارت خواهم ماند 

من کاملا باسکوت کردن مخالفم با کنار اومدن مخالفم با تحمل کردن مخالفم و قبلش حرفامو میزنم 

چون خودم مهمم