2777
2789
عنوان

سیاهی دور چشم

133 بازدید | 15 پست

دور شکمم خیلی تیره شده زیر چشمم هم قشنگ ی خط افتاده همیشه اینجوری بودما ولی الان بدتر شده راهکاری چیزی سراغ ندارین☹️

هرچی داری به پای زندگی بریز تا مرگ نتونه چیزی رو با خودش ببره..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخورم یابمالم🙄

بمال 

بخر بمال 

من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده! من حامی اهدای عضوم🙏اگه عنکبوتی که توی اتاقمون کشتیم تمام عمرش فکر میکرد که ما دوست و هم اتاقیش هستیم‌چی؟!🥲 لایک نکنید لطفا

شمااا هر روززز همت کنید آب سیب زمینی بزنید و سیب زمینی را برش خیلی نازک مثل چیپس بزن و بزار زیر چشمت جوری که کنده نشه و همین جوری که تو سرت تو گوشیه یا داری کار میکنی اونم باشه خودمن اثر عینک گود شده بود با همین روش بازسازی شد فقط همت هر روزه میخاد حداقل تا دوهفته.ویک کار دیگه هم هست کرم شیر الاغ اصل توجه کن اصلشا گیربیار یعنی قشنگ بازسازی میکنه ولی یک ممکنه اصلشا گیر نیاری ودوم یکم گرونه.شماهمان سیب زمینیا بزن باور کن عادت میکنی خود من بس زدم لک هام رفتهپوستم روشن شده  و به همه خانوما هم میگم 

انتظار تغییر نداشته باش تاخودت اونا ایجادش نکرده باشی...انسانها چه موجودات فراموشکارناسپاسی هستن....
شمااا هر روززز همت کنید آب سیب زمینی بزنید و سیب زمینی را برش خیلی نازک مثل چیپس بزن و بزار زیر چشمت ...

مرسی عزیزم حتما انجام میدم❤️❤️🙏🏻

هرچی داری به پای زندگی بریز تا مرگ نتونه چیزی رو با خودش ببره..

فقط همت میخاد علت اینکه خانمها یه ماسک خانگی راچند روز میزار و ولش میکنن بخاطر اینکه پوست یکم دور جواب میده و حوصله بعضیا سر میره و میخان پوست فوری جواب بده پوست رسیدگی میخاد مثل یه دونه که میکاری و هی بهش میرشی که جوانه بزنه سبز بشه خوب نیاز به حوصله داره پوستم همینطور بدن انسان وپوستش جذب کنندس ولی بعد مدتی همون همون میشه اگه دنبالشا ول کنید  چون دایم در حال بازسازیه .شما هم دایم باید بهش برسید آنتی اکسیدان سیب بالاست 

انتظار تغییر نداشته باش تاخودت اونا ایجادش نکرده باشی...انسانها چه موجودات فراموشکارناسپاسی هستن....

راه دیگه.برا روشن سازی.ویتامین ای کپسولشا بخر و روغنشا خارج کن هر شب بزن وصبح صورتتا بشور .اونم آرایشگرم گفت ولی موهای صورت را زیاد میکنه