2777
2789
عنوان

یک چیز بسیار عجیب!

142 بازدید | 16 پست

من یک کانال در تلگرام برای خودم ایجاد کردم خصوصی. 

که مطالب خودمو میزارم اونجا. 

امروز بعد یک هفته سر میزنم میبینم پیام هام مثلا 3 بازدید داره، 

بدون عضو کی دیده‌ پیام های منو؟ 

تنها دلیل برای ایجاد این اکانت نظر خواهی از دوستان در مسائلی میباشد.بنده ناشناس هستم و فاقد اطلاعات شخصی. 

اینستا گرام هم برای منم گاهی اینطور میشه

بیا تایپکم اولین تایپک پر بازدید راحب جن و داستان های نی نی سایتی ها 😈جوان ز حادثه ای پیر میشود گاهی.《عاقبت چشم خودم بود،که زد تیشه ی عشق به تنم بی فریاد》

حتما یه کسی همون آیدی کانال تورو میزنه، میره میبینه بدون اینکه عضو بشه

خواستند ما را دفن کنند، غافل از آنکه ما بذر بودیم...🙂🌱 ☄️گم شده در دنیایی که وجود ندارد!☄️عاشق ادبیات و علاقه‌مند به کتاب‌خوانی 🪐🦋(عاشق و متاهل❤️🍃)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی یه چیزی سرچ کرده کانال شما اومده بالا اومده تو کاناله مطالبتو دیده 

شاید اون یه تفر واسه یه تفر دیکه فوروارد کرده و با خودت شده ۳ بازدید 

معمای بعدی لطفا😌👌

من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید...      خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم...              (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)
یکی یه چیزی سرچ کرده کانال شما اومده بالا اومده تو کاناله مطالبتو دیده  شاید اون یه تفر واسه ی ...

خصوصه اصلا در سرچ بالا نمیاد یاد😐

تنها دلیل برای ایجاد این اکانت نظر خواهی از دوستان در مسائلی میباشد.بنده ناشناس هستم و فاقد اطلاعات شخصی. 
خصوصه اصلا در سرچ بالا نمیاد یاد😐

عاها😐

من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید...      خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم...              (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)
ممکنه تلگرامم هک شده باشه؟ 

برید نشست های فعال رو ببینید از قسمت تنظیمات اونجا اگه بیشتر از یک نشست فعال بود هک شدید

ممکنه تلگرامم هک شده باشه؟  

ربطی به هک نداره که 

من هم کانال خصوصی داشتم پست ها ۲ تا ۳ تا بازدید داشت یکی از پست ها تا ۵ تا بازدید خورده بود ، نمی دونم دقیقا جریانش چی هست 

ربطی به هک نداره که  من هم کانال خصوصی داشتم پست ها ۲ تا ۳ تا بازدید داشت یکی از پست ها تا ۵ ت ...

آره اولین پست 7 تا خیلی برام عجیبه.