eli_bano810 مدیر عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 344 عنوان بدون وجود چه چیزی دیگه خودت نخواهی بود | مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 55 پست ؟؟؟،، 1400/05/30 | 01:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوفرخانوووم2 عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 7678 بدون وجود رو نمیدونم ولی با وجود شوهرم الان ده ساله خود واقعیم نیستم💔 قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
رزدینال عضویت: 1398/08/11 تعداد پست: 22058 بی اهمیتیم نسبت ب افراد خود خواهیم اگ اینا نباش کلا ی ادم دیگم 😂 تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗
آقاماشالا عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 7619 خونوادم کاربر خانوم هستم خاهشن توهین نکنید بگین دروغ هستی و فلان.. کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده واسه همین تاپیکا مرتبط نیس پس لدفن توهین نکنید با تچکر
eli_bano810 مدیر استارتر عضویت: 1400/05/21 تعداد پست: 344 بدون وجود رو نمیدونم ولی با وجود شوهرم الان ده ساله خود واقعیم نیستم💔 🙁🙁🙁🙁
mahr_u69 عضویت: 1398/11/17 تعداد پست: 35455 😐😂 😅👋🏻 💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻 خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
شیطون_بلا__ عضویت: 1400/04/21 تعداد پست: 220 خداحفظ کنه مرسی عزیزم😘 فَِرَِشَِتَِهَِ خَِزَِ شَُِدَِهَِ مَِنَِ دَُِخَِتَِرَِ شَِیَِطَِاَِنَِمَِ
sahar2018 عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 3430 بدون همسرم و دخترم احساس پوچی میکنم.عزیزان زیادی دارم که خیلی زیاد دوسشون دارم ولی بدون همسرم و دختر ... مثل من
arash_jeegar عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 2580 یه کوچولو🤦♀️ اره،بگی نگی 😂پدرومادرو بچه عشق س😳😳 کاربر خانم هستم،آرش اسم پسرمه😍