سلام.خسته نباشین.لطفا در مورد فاصله سنی سه سال بین فرزند اول و دوم در هر سنی هر تجربیاتی دارین برام بنویسین تا بدونم . مطمئنأ برام ارزشمندن.پیشاپیش تشکر.
ولی اگر بچه اولتون ظرفیت پذیرشریه شریک رو داره بهترین فاصله س
من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عالی میشه بچه اول ۳سالش باشه از اب گل دراومده و فرزند دوم یه هم بازی عالی میشه براش تا بچه اول بره کلاس اول بچه دوم ۳ساله شده تغریبا و از اب گل دراومده بزرگ کردنشون راحت میشهر
من میخوام بچه دوم ولی سنم داره بالا میره و بچم هنوز نی نیه🙁
۳۷»۳۸سالگی دیره؟🤔
اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانهها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارممن این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
من فاصله سنی کم رو دوست داشتم و دو سال نازایی گرفتم و نشد، الان شکر خدا حامله ام فاصله بین بچه هام شش سال میشه، از یه جهت راضیم که پسرم بزرگ شده و مستقل از یه جهت بد می دونم که چون فاصله زیادی دارن شاید بدرد هم نخورن و هم بازی نشن
گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است