2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی نیست چون ۲ قلو بوده یکم ریسک بالا شده جوابش میاد اصلا استرس نداشته باش و مطمئنم باش سالم سالم هستن فقط فکر روزای خوب که به دنیا اومدن بکن استرس سمه خیلی خیلی باعث آسیب به بچه ها میشه 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 

چرا من هر چی سل فری دیدم بدون عدد بود... عکسشو میذاری؟

ببین توی دوقلویی خطا خیلی میره بالا. نگران نباش. اگه ریسک رو های یا اینترمدیت زده باید آمنیوسنتز یا cvs بدی ولی به احتمال خیلی زیاد نرمال میشه

قراره ۱۶شهریور جوابش بیاد 

بالاخره جوابش اومده یا قراره بیاد؟

نکنه منظورت اینه که غربالگری عادیت ۱ به ۱۶۰ شده حالا سل فری دادی؟

اگه اینجوریه که خیالت راحت. نرمال میشه.‌غربالگری عادی خیلی خطا داره

چرا من هر چی سل فری دیدم بدون عدد بود... عکسشو میذاری؟ ببین توی دوقلویی خطا خیلی میره بالا. نگران ن ...

عدد ntتو سونو ۱۲هفته و دوروز ی قل ۱.۴۰واون یکی ۱.۷۵ ریسک سندروم داون در هردو غربالگری های ریسک و ۱به ۱۶۰

عدد ntتو سونو ۱۲هفته و دوروز ی قل ۱.۴۰واون یکی ۱.۷۵ ریسک سندروم داون در هردو غربالگری های ریسک و ۱به ...

پس منتظر جواب سل فری هستی... گفتم سلفری عدد نمیده تعجب کردم!

نگران نباش تو دوقلویی خیلی اینجوری میشه. نرمال میشه

هیچی نیست چون ۲ قلو بوده یکم ریسک بالا شده جوابش میاد اصلا استرس نداشته باش و مطمئنم باش سالم سالم ه ...

هرکاری میکنم ریلکس باشم نمیشه من خودم افسردگی داشتم ۸ساله الان دکتر داروهامو قطع کرده .بد جوری برا انتظار این جواب آزمایش داره بهم فشار میاد.تورو خدا دعام کنین آروم شم

نگران نباش.خواهر من دوقلو باردار بود. آمنیو سنتز رفت.بهش گفتن یه قل ت مشکل داره. کلی استرس بهش وارد کردن‌. بدنیا اومدن هر دو سالم.

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا

بیشترم ازین نگرانم که تا ج سلفری بیاد ۲۰ هفته میشمو حتی با ج سلفری مجوز سقط نمیدنو حتما باید آمینو شی که خدا میدونه اونم چقد طول میکشه و اگه بچه هم مشکلی داشته باشه باید نگهش داری

بیشترم ازین نگرانم که تا ج سلفری بیاد ۲۰ هفته میشمو حتی با ج سلفری مجوز سقط نمیدنو حتما باید آمینو ش ...

اوووو تا کجا فکر کردی. چیزی نمیشه دختر. خدای نکرده زبونم لال اگررررر یه درصد چیزی شد هم راه زیاده واسه سقط. نگران نباش