2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا مامان منم همچین بودن این چند روز خونمونم انگار بمب ترکیده بود امروز تمیزش کرد😂😂

اصن نمیدونم چه حکمتیه، مردا وقتی میرن دلت تنگ میشه میخای بیان، وقتی میان دلت میخاد پرتشون کنی بیرون😐😬😂😂

!WTF : Wow That's Fantastic
نه،لامپ خیابونا هم قطعه

ببخشید اینجور میگم چرا اینقد بی فکر بودن الان دوره و زمونه ای نیست که بجه رو تنها بفرستن همه قتل و اینجور چیزا و دزدی زیاد شده دورازجانش چیزی میشد کی جوابگو بود

خدا بگم چیکارت کنه بارداری و تغذیت اینجوریه 😑🤦🏻‍♀️

واکنش سلول های بدنم، وقتی بعد از چن ساعت، قراره یه غذا بیاد که بفرستن برای جفت و با لیمو و نمک مواجه میشن😬😂

!WTF : Wow That's Fantastic
ببخشید اینجور میگم چرا اینقد بی فکر بودن الان دوره و زمونه ای نیست که بجه رو تنها بفرستن همه قتل و ا ...

انقدر غر زدم اخرش شوهرم داد زد بسه،اولش فک کردم شوخیه بعد دیدم نیم ساعت دیگه با ماشین اومدن

انقدر غر زدم اخرش شوهرم داد زد بسه،اولش فک کردم شوخیه بعد دیدم نیم ساعت دیگه با ماشین اومدن

حق داری والا ولی شما باهم دعوا نکنین و بچه تونو دور نکنین از خودتون 

حق داری والا ولی شما باهم دعوا نکنین و بچه تونو دور نکنین از خودتون 

شوهرم پدری نمیکنه بخاطر اوه وابسته پدرشوهرمه ،اونا هم کم عقل بخدا میخواستم دعوا کنم باهاشون ولی چیزی نگفتم،به بچم میگم اگه چیزیت بشه صدتا صاحاب پیدا میکنی تا بقالی نمیزارم تنها بره شب ولی اینا نفهمن احمقا،ببخشید سرتو درد اوردم گلم دلم پر بود

شوهرم پدری نمیکنه بخاطر اوه وابسته پدرشوهرمه ،اونا هم کم عقل بخدا میخواستم دعوا کنم باهاشون ولی چیزی ...

نه بابا این چه حرفیع درست میگی توکشور ما خانواده ها اینجورن فردا پسفردا خدای نکرده باعث و بانی تو باشی هزارتا حرف بارت میکنن مراقب بچه ت باش چیزیش نشه ول کن با دعوا چیزی درست نمیشه اگه تونستی بچه تو باهاش بحرف بگو عزیزم اگه تنها فرستادنت برنگردی یا خودت دنبالش برو