2777
2789
نه بابا این چه حرفیع درست میگی توکشور ما خانواده ها اینجورن فردا پسفردا خدای نکرده باعث و بانی تو با ...

روزا خودم هستم هواسم هست ولی دیگه شبا نمیتونم ،ایشالا ازین خونه برم اینا رو کمتر ببینه هوایی نمیشه

میدونی سریالش سال دیگه اماده پخشه؟ 😍😍😍😍

اره از الان بی تابشم خیلی اسکیپر رو دوس دارم

منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم⚘منم ایرانی ازاده فرزند خشایارم ⚘من از پستی من از زاری من از خواری گریزانم ⚘                  🌹🌹 تقدیم به نیکان ایران زمین 🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره از الان بی تابشم خیلی اسکیپر رو دوس دارم

البته فکنم  اسمیگل و اراگون و گاندلف و فرودو داخلش نیستن  چون داستانش بر میگرده  سالهای قبل و دوران سلطنت آراتون... که جنگ اول رو با سایرون داشتن و حلقه رو اونجا گم میکنه سایرون  که بعدها میفته دست اسمیگل و  بعدشم دست بیلبو بگینز.... من عاشق این  سریالم هرجند مفهموش خوب نیست  و اشاره به اخر الزمان داره و... 

اسکیپر کدومش؟ منظورت اسمیگله؟ 

من تا حالا فک کردم اسمش اسکیپره الان که گفتی تازه متوجه شدم اسمیگله ، ممنون عزیزم ، اما واقعا چشماش خوشگله😅

منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم⚘منم ایرانی ازاده فرزند خشایارم ⚘من از پستی من از زاری من از خواری گریزانم ⚘                  🌹🌹 تقدیم به نیکان ایران زمین 🌹🌹
من تا حالا فک کردم اسمش اسکیپره الان که گفتی تازه متوجه شدم اسمیگله ، ممنون عزیزم ، اما واقعا چشماش ...

من کلا دوسش داشتم. اره چشاش خوشکله.. کلا توی فیلمه شخصیتی نبود ک ازش بدم بیاد  فقط زیاد از گیملی خوشم نمیومد. 

من کلا دوسش داشتم. اره چشاش خوشکله.. کلا توی فیلمه شخصیتی نبود ک ازش بدم بیاد  فقط زیاد از گیمل ...

میگم همه این شخصیتا که گفتی اگر تو سریال نباشن که این سریال هیچ ارزشی نداره

میگم همه این شخصیتا که گفتی اگر تو سریال نباشن که این سریال هیچ ارزشی نداره

نگووو  خیلی میتونه جذاب باشه داستانش...

منم البته  خب یکمی  دلگیر شدم ک اینا نیستن چون داستان برمیگرده  به خیلی قبل تر از اینها    ولی قانونیش باید گندالف رو میزاشتن ولی احتمالا چون انسان بوده و جادوگر .عمرش به پای  اونا نمیرسه . لگولاس و  اون الف ها باید باشند.