2777
2789
عنوان

حق طلاق گرفتم اما خوشحال نیستم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 60 پست
گلم حتما با مشاور صحبت کنید. بزرگترها شاید یه کم احساسی عمل کنن .بعد هم طلاق انقدرها هم ترسناک نیست. ...

توی تایپیکای قبلی گفتم.. انقد بهم‌بی احترامی میکنه ک.. جلوی مهمونام ی سری هرچی تونست بهم‌گفت بی دلیل من صدام‌در نیومد.. مهمونمون ازم دفاع میکرد

انقد گفتن بعد طلاق اینطوره اونطوره میترسم انگار دارم وارد ی دنیایی میشم‌ک هیچی ازش نمیدونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاور خوب انتخاب کن نه از این مشاورین زرد ، الان با رفتن پیش روانپزشک فقط یه مشت قرص اعصاب بهت میده ...

دوجا رفتم‌ ولی فک‌میکنم نمیتونن کمکم کنن.. اخه میگن تو دوراه جلوته یکی بد یکی بدتر.. و باید یکیو انتخاب کنی.. اما بهم‌نمیگن‌کدوم بده کدوم‌بدتر.. فقط میگن‌خودت باید تصمیم‌بگیری

مشاور مگ‌نباید راه درستو بگه؟ 

خب من اگ قدرت تشخیص داشتم توی این‌شرایطم‌ک مشاوره میخاستم چیکار

دوجا رفتم‌ ولی فک‌میکنم نمیتونن کمکم کنن.. اخه میگن تو دوراه جلوته یکی بد یکی بدتر.. و باید یکیو انت ...

خب عزیزم شما هزارتا جای دیگه هم بری هیچ مشاوری بهت نمیگه چکار کنی یعنی اصلا حق این کارو نداره تصمیم گیرنده شما هستی ، شما باید از طریق کدهایی که مشاور در جلسات میده دیدتو باز کنی جوانب را بسنجی و خودت تصمیم بگیری مشاور فقط میشنوه و کد میده ولی تصمیم نمیگیره

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
نه فعلا خونه بابام هستم.ول کن اون حرفها رو.میگن بدمیره بدتر میاد.الان میشناسم طلاق گرفتن بهترین زندگ ...

ماهم گرفتار همین حرفا شدیم

دوسشم داشته باشم‌ولی وقتی زندگیم‌جهنمی باشه چ فایده

خب عزیزم شما هزارتا جای دیگه هم بری هیچ مشاوری بهت نمیگه چکار کنی یعنی اصلا حق این کارو نداره تصمیم ...

ینی چی کد میده؟ خب من قدرت تصمیم گیری ندارم‌تو این شرایط.. نمیتونم یک تصمیم درست بگیرم.. ینی میترسم.. اگ برگردم‌میگم‌ من ک اینهمه راهو رفته بودم چرا باز برگشتم ک برام بارها این طور شد

اگ جداشم‌میترسم بگم ای کاش جدا نمیشدم

همین دگ.. نمیتونم تصمیم‌بگیرم‌چ کاری درسته

وقتی ادم طلاق بگیره دیگه کم کم فراموشش میکنه.بعد طلاق بهم پیام داد همیشه درقلب منی واین حرفها باور م ...

شوهر منم الان‌این روزا بهم‌زنگ‌میزنه

میگ نمیگم برگرد زنگ نزدم منتتو بکشم ولی اخرش میخای چکار کنی برمیگروی یا جدا میشی

ینی اونم اصلن میلش ب جدایی نیستا اما غرورشم نمیشکنه

تازهدفهمیدم‌چن شب پیش با دوستاشون دوس دختراشون رفتن کوه

دیشبم دوس دخترش خونمون بوده.. اونوقت ک بهش میگم میگ نیاز دارمو حق رو ب خودش میده

ینی چی کد میده؟ خب من قدرت تصمیم گیری ندارم‌تو این شرایط.. نمیتونم یک تصمیم درست بگیرم.. ینی میترسم. ...

یعنی بهت جوانب تصمیماتتو تو یه پوشش میگه ولی نه به طور مستقیم، خب عزیزم نکته مهم همینه شما باید خودت یاد بگیری تصمیم گیرنده باشی، فرض کن مشاور بگه برو طلاق بگیر خب شما هم میری طلاق میگی و قطعا همه میدونیم بعدش مشکلاتی وجود داره حالا شما تو هر مشکلی که کم بیاری یا اذیت بشی میری سر مشاور خراب میشی که تو اینو گفتی یا بگه طلاق نگیر باز همونه پس شما خودت باید تو جلسه مشاوره دقت کنی ببینی مشاورت داره چه نکاتی میگه بعد به اون نکات دقت کن و از بینشون چیزی را که بهت کمک میکنه دربیار و با همون تصمیم بگیر و وقتی که تصمیم گرفتی مشاور به چالش میکشتت برات باز میکنه عواقب مثبت و منفی تصمیمت اینه باز باید تصمیم بگیری و باقی مراحل 

باز هم میگم زندگی شما برای شماست و فقط شما باید تصمیم بگیری 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
یعنی بهت جوانب تصمیماتتو تو یه پوشش میگه ولی نه به طور مستقیم، خب عزیزم نکته مهم همینه شما باید خودت ...

مرسی گلم.. یک شنبه حتما میرم دوباره برای مشاوره وقت بگیرم

واقعا نیاز دارم یکی راهنماییم کنه

البته مشاور ک رفته بودم ی فرمی داد من پر کردم پرسشو پاسخ بود.. بعد مشاور جلسه ی بعد بهم‌گفت ک شخصیت وابسته دارم..و نمیتونم برای کارهام خودم تصمیم بگیرم ک واقعا درسته ینی من حتی ی شال هم بخام بخرم‌باید یکی باشه و بگ خوبه یا ن.. بگیرم یا ن.. وگرنه تنهایی نمیتونم

مشاورم‌گفته بود چ طلاق بگیرم و چ نگیرم باید درمان بشمو از این شخصیت وابسته رها بشم

عزیزم طلاق اخرین راهه.ولی زندگی با همچین مردی فقط زجرکشیدنه.اگه میتونی دوست دخترشو تحمل کنی بمون.جوو ...

بهم میگ اگ نیازمو برطرف کنی سمت کسی نمیرم..اما من سرد شرم ازش ولی با این همه بازم بودم باهاش اما سرد

و اون اینو دلیل بر خیانتش میدونه و ب خودش حق میده

الاهی اونجاش  درد بی درمون بگیره خیانت به کنار حرفاشون جیگر ادمو میسوزنه

همین دگ..بهش میگم حداقل زنگ‌ک میزنی بگو برگرد ی کاری کن ک من منصرف شم میگ من بلد نیستم فیلم بازی کنم‌