2777
2789
عنوان

حق طلاق گرفتم اما خوشحال نیستم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1115 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چند جلسه برید مشاوره اینهمه فشار که به تنهایی از روی دوشتون برداشته نمیشه 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
خب ازش تعهد بگیر هم‌محضری هم دادگاهی محکم باشه که دست دوت بلند نکنه .اون کار قبلیشم بره دیگه چرا نمی ...

تعهد برای دادگاه مدرک نمیشه.. اینو حاستم‌سریای قبل بگیرم اما وکیلم‌گفته نمیشه

میگ فشار کارم زیاده دیسک کمر داره

شرایطتو بسنج 

خانوادت حمایتت میکنن؟بعدا سرکوفت نمیزنن؟اجازه میدن مستقل شی؟حمایت مالی میکنن؟تو خونه بابات اضافه و سربار نبسی؟پدرو مادرت تحمل طلاقتو دارن؟

اگر این شرایط بالا رو نداری سعی کن با شوهرت سازش کنی در عوض وابستگیتو کم کن ب شوهرت فرض کن ی زن مستقلی حالا شب ب شب شوهرتو میبینی 

تو خونه خودت راحت باش هر چی میخوای میپوشی میخوری ولی خونه بابات ک اون راحتیو نداری داری؟

اگر شرایط خانوادگیت اوکی نیس طلاق نگیر چون بعدا از فشارای زیادی ک بهت وارد میشه مجبور مبشی یا ی مرد مطلقه بچه دار ازدواج کنی دوباره بدبخت میشی کارت ب طلاق میکشه 

برای سلامتی مامان خوشگلم دعا کنید 💔😔

گلم حتما با مشاور صحبت کنید. بزرگترها شاید یه کم احساسی عمل کنن .بعد هم طلاق انقدرها هم ترسناک نیست. چراوقتی کوچیکت میکنه سکوت میکنی؟اگه واقعا دیدی غیر قابل تحمله اگه خانواده پشتت هستن جدا شو.من عقیده دارم اگه یه زن بنا باشه تحقیر بشه و زجر بکشه یا طلاق بگیره یا خودش رو بکشه.مگه ادم میخواد چند سال زندگی گنه که انقدر بخواد سختی بگشه.همه ادما یه شخصیت دارن و کسی حق نداره به شخصیتشون هتک حرمت کنه 

اگه دلت نیست طلاق نگیر ولی واقعا اگر به ته خط رسیدین و خانواده هم راضین اقدام کن

دلم ب طلاق نیست اما اون زندگی پر از دردو اسارتو هم‌نمیخام

میگم مث بقیه باشیم میگ‌من بی غیرت نیستم

اینکه میگم دلم‌مثلا میخاد برم پیاده روی دلم میخاد با دخترم برم ی رستوران 

کلا مخالف اینچیزاس

چجوری میتونی با کسیکه کتکت زده زندگی کنی من در عجبم

اوووو از اول زندگی کتک خوردم اما بازم دوسش داشتم.. 

اما دگ طاقتم تموم شد

حتی توی همین دوران ک قهریم اوند خونه بابام کتکم زد

اوووو از اول زندگی کتک خوردم اما بازم دوسش داشتم..  اما دگ طاقتم تموم شد حتی توی همین دوران ک ...

جدا شو

واقعا درک نمیکنم چطوری یه‌انسان میتونه این تحقیر رو بپذیره

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
شرایطتو بسنج  خانوادت حمایتت میکنن؟بعدا سرکوفت نمیزنن؟اجازه میدن مستقل شی؟حمایت مالی میکنن؟تو ...

اول خانوادم‌با مستقل شدنم مخالف بودن.. اما الان راضی شدن.. از نظر مالی کمکم میکنن.. برای خونه هم برادرم‌گفت من برات خونه رهن میکنم

خونه ی شوهرم‌اگ‌ ازادیو احترام‌داشتم خوب بود.. اما نیست.. من باید برای هرکاری اجازه بگیرم اما اون ن.. میگ هرکاری بخام میکنم

رفتیم قبلا.. ولی تاثیر نداشت.. خودم میدونم افسردگی گرفتم میخام برم روانپزشک

مشاور خوب انتخاب کن نه از این مشاورین زرد ، الان با رفتن پیش روانپزشک فقط یه مشت قرص اعصاب بهت میده که از اینی که هستی هم نسبت به زندگیت بیشتر میبری 

یه روانشناس و مشاور خوب و با سواد پیدا کن برید پیشش 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.