2777
2789
عنوان

به خدا روانی شدم

128 بازدید | 16 پست

دختر کوچیکم تب کرده برای یه شیاف انقدر جیغ و داد کرد هر چقدر حرف زدم انگار نه انگار با مکافات شیاف زدم الان یکساعت هنوز تبش پایین نیومده تبش 39.6 از اونور شوهرم کرونا داره امروز از ظهر تا شب بیمارستان بود الانم پاشویه کردم بازم با مکافات به نظرتون بازم صبر کنم؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نزدیک ۴۰ خطرناکه برای بچه

میدونم همش دارم چک میکنم اخه هر دفعه بردم بیمارستان اونجا نگه میدارن فقط میگن بچه رو دست و صورتشو بشور یه شیافم میزنن منم دارم همون کارو میکنم

میدونم همش دارم چک میکنم اخه هر دفعه بردم بیمارستان اونجا نگه میدارن فقط میگن بچه رو دست و صورتشو بش ...

خب اگه بالاتر رفت ببرش حتما انشاالله که پایین میاد

یک سری فیلمارو نباید دید                                    که تاثیرش از دست نده                                            یک سری آدمها هم همین طور...

پسر من چهل درجه تب کرد کرونا داشت .دیکلوفناک۵۰ پزشکش داد ساعت هشت شب میذاشتم تا ۱ظهر فردا تبشو کنترل میکرد هم خودش راحت میخوابید هم من 

خدا از پزشکش راضی باشه 

عزیزم الان نمیگم شما بزار اگه کلینیک داره زنگ بزن از پزشکش مشورت بگیر اجازه داد بزار 

من پسرم چهارسالش بود 

سال گذشته

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
پسر من چهل درجه تب کرد کرونا داشت .دیکلوفناک۵۰ پزشکش داد ساعت هشت شب میذاشتم تا ۱ظهر بردا تبشو کنترل ...

عزیزم آخه من  یکساعت پیش شیاف استامینوفن دادم مکه میشه باز الان بزارم؟ 

عزیزم آخه من  یکساعت پیش شیاف استامینوفن دادم مکه میشه باز الان بزارم؟

نه چهار تا ۶ ساعت باید بگذره 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))