2777
2789

ناراحت نشیا زود بلند میشه

۱۱۲۲۸…عجب دریای سحرآمیزیه غمای عالم…عجب بغض گرونی من خودم سرمایه دارم…هه😏…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…تو مث رقص گل سرخی تو بااااد…من مث خار رو ساقه هه اونم زیاد زیاد…دیدی هنوز خوبم از بیرونا ولی از تو من سوخت…تو این دنیا یه دلخوشی داشتیم که شدش اونم کوفت…رفتش انگار همه غمای دنیا…گرفت رو من اوف…دیدی دلشوره هام بیجا نبودن…چقد خالیه جات اینجا پلو من…دیدی صورت من چقد شکسته…چه بغضای غریبی تو گلومن😔…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو نه که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🫂…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی چتری میزنی احساسی ک داری 😂😂😂😂

وای اسم این بازیگر چی بود تو فیلم 😂😂😂😂 خیلی چتریش بد بود

░▒▓█ﮔﻔﺘﯽ ﮐﻪ ﻭﺻﻠﺖ ﻣﯿﺪﻫﻢ.ﺟﺎﻡ ﺍﻟﺴﺘﺖ ﻣﯿﺪﻫﻢﮔﻔﺘﻢ ﻣﺮﺍ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺑﺪﻩ، ﮔﻔﺘﯽ ﭼﻮ ﺭﺳﺘﯽ ﻣﯿﺪﻫﻢ♛ █▓▒░
وای نگو میترسم ولی  وقتی میزنم شون یه طرف هم خوب میمونه خوشگل میشه

ببین فقط اندازه دو سانت کوتاه کن خیلی نکن 

و  اینکه با قیچی به صورت عمودی بگیر دستت سر موهات باهاش کوتاه کن خوب میشه. 

░▒▓█ﮔﻔﺘﯽ ﮐﻪ ﻭﺻﻠﺖ ﻣﯿﺪﻫﻢ.ﺟﺎﻡ ﺍﻟﺴﺘﺖ ﻣﯿﺪﻫﻢﮔﻔﺘﻢ ﻣﺮﺍ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺑﺪﻩ، ﮔﻔﺘﯽ ﭼﻮ ﺭﺳﺘﯽ ﻣﯿﺪﻫﻢ♛ █▓▒░
من تو سن چهارده سالگی یه قیچی برداشتم و با اعتماد به نفس گند زدم به موهام  از بچگی یه رگ آرای ...

چه بهت میاااااد خیلی خوب شده😀🌺

ماشالا ابرو اسی چیکارش میکنی؟؟

هیچی از اول همینطوری پر بود من اصلا دست نزدم خودشم پیوسته بود بعد من خوشم نمیومد میخواستم بردارم مامانم نمیزاشتن یه بار خودم بر داشتم بقیش و اصلا دست نزدم 

چه بهت میاااااد خیلی خوب شده😀🌺

عکسه واسه الان نیست 😁

واسه همون 14 سالگیمه که برای اولین و آخرین بار خودم گند زدم

جدی؟ 😂😂😂😂

کلا اعتماد به سقفم خیلی زیاد بود😂😂😂

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
عکسه واسه الان نیست 😁 جدی؟ 😂😂😂😂 کلا اعتماد به سقفم خیلی زیاد بود😂😂😂

😁😁😁اره، میدونم ماله بچگیته! منم کوچولو بودم خواهرم همیشه گند میزد تو موهام 😥😥خودم از همون وقتا میدونستم چتری بهم نمیاد ایناروس میشدم😀😂😂

😁😁😁اره، میدونم ماله بچگیته! منم کوچولو بودم خواهرم همیشه گند میزد تو موهام 😥😥خودم از همون وقتا ...

من مامانم رشته ش آرایشگری بود همیشه گند می زدم قبل از اینکه سکته کنم نجاتم می داد 😶😂

من خیلی روی مدل مو حساس بودم 

یه مدت وسواس گرفته بودم وقتی نوجوون بودم

هرروز براشینگ و... 

بعد فکر کن می رفتم چتری می زدم

قشنگ 20 روز گریه می کردم 😂😂😂😂😂

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
@زندگی644   متخصص چتری بیا😁😁😁

😂😂

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤