مریم_باااانو مدیر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 557 عنوان کی دانشگاه پیام نور خونده؟ | مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 67 پست سخته؟ میشه واسه خوشبختیم صلوات بفرستی؟ 1400/05/29 | 22:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیانا٧٤ عضویت: 1400/05/20 تعداد پست: 481 خب بخونی میشه ی کارش کرد ....میخام تا لیسانس بخونم علوم تربیتی چند سال طول میکشه؟ من تازه دیپلم گرفت ... تابستونه بگیری سه سال اگ مشروط نشی البته بحث کردن با احمق مثل کشتن پشه رو صورت خودته شاید پشه رو بکشیا اما در نهایت یه سیلی به خودت زدی👍
شیحوشیجو98 عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 2265 منم ارشد فراگیر خوندم با کروناشروع شد😂قشنگ مثل دانشگاهای دیگ شد استادا جزو دادن یا کار ع ... منم ارشد فراگیرم شا چه رشته ای هستی ؟ بالاترین سرعت دنیا ، سرعت رنگ عوض کردن آدم هاس ...
مریم_باااانو مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 557 اتفاقا من لیسانسم رو علوم تربیتی خوندم دانشگاه پیام نور آزمون استخدامی آموزش و پروش هم قبول شدم الان ... جدیییی کدوم شهر خوندین؟ من دانشگاه های شهرستانا بخونم بازم مدرکش معتبره میشه واسه خوشبختیم صلوات بفرستی؟
bj عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 607 منم ارشد فراگیرم شا چه رشته ای هستی ؟ روانشناسی عمومی؟شما چه رشته ای؟
مریم_باااانو مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 557 اتفاقا من لیسانسم رو علوم تربیتی خوندم دانشگاه پیام نور آزمون استخدامی آموزش و پروش هم قبول شدم الان ... خوشبحالتون بنظرتون علوم قران حدیث بخونم یا علوم تربیتی؟من سوابق تحصیلیم شد ۱۲ بنظرتون قبول میشم؟ میشه واسه خوشبختیم صلوات بفرستی؟
مریم_باااانو مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 557 منم ارشد فراگیرم شا چه رشته ای هستی ؟ ینی چی فراگیر این جیزا رو نمیفهم میشه واسه خوشبختیم صلوات بفرستی؟
مریم_باااانو مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 557 اتفاقا من لیسانسم رو علوم تربیتی خوندم دانشگاه پیام نور آزمون استخدامی آموزش و پروش هم قبول شدم الان ... هزینه هاش چجوره از شبانه بیشتره؟ میشه واسه خوشبختیم صلوات بفرستی؟
شیحوشیجو98 عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 2265 جدیییی کدوم شهر خوندین؟ من دانشگاه های شهرستانا بخونم بازم مدرکش معتبره قبلا امتحاناتش مث کنکور بود الان فقط منابع هر کتاب از تهران مشخص می سه وگرنه سوالات رو خود استاد می ده مدرک هم فرقی نداره وقتی مهر وزارت علوم پاش خورده بالاترین سرعت دنیا ، سرعت رنگ عوض کردن آدم هاس ...
شیحوشیجو98 عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 2265 هزینه هاش چجوره از شبانه بیشتره؟ من خیلی وقت پیش خوندم سال ۹۰ فارغ التحصیل شدم الانم که ارشد می خونم سهریه ثابت و متغیره پول کتاب هر ترم ۴ تومن می شه بالاترین سرعت دنیا ، سرعت رنگ عوض کردن آدم هاس ...
مریم_باااانو مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 557 قبلا امتحاناتش مث کنکور بود الان فقط منابع هر کتاب از تهران مشخص می سه وگرنه سوالات رو خود اس ... بنظرتون پیام نور بخوام بخونم واسه ازمون روانشناسی بخونم ادبیات بخونم ادیان و عرفان بخونم یا علوم تربیتی؟ میشه واسه خوشبختیم صلوات بفرستی؟
شیحوشیجو98 عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 2265 روانشناسی عمومی؟شما چه رشته ای؟ وای منم روانشناسی عمومی هستم 😍 بالاترین سرعت دنیا ، سرعت رنگ عوض کردن آدم هاس ...
مریم_باااانو مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 557 وای منم روانشناسی عمومی هستم 😍 شما مگنگفتی علوم تربیتی هستی ؟ میشه واسه خوشبختیم صلوات بفرستی؟
شیحوشیجو98 عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 2265 خوشبحالتون بنظرتون علوم قران حدیث بخونم یا علوم تربیتی؟ من سوابق تحصیلیم شد ۱۲ بنظرتون قبول میشم؟ علوم تربیتی بخون پذیرش بیشتری داره بالاترین سرعت دنیا ، سرعت رنگ عوض کردن آدم هاس ...
مریم_باااانو مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 557 علوم تربیتی بخون پذیرش بیشتری داره قبول میشم با معدل کتبی نهایی ۱۲؟ میشه واسه خوشبختیم صلوات بفرستی؟
شیحوشیجو98 عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 2265 ینی چی فراگیر این جیزا رو نمیفهم یعنی کتابای ترم اولرو می خونی معدلت شد ۱۴ قبولی بالاترین سرعت دنیا ، سرعت رنگ عوض کردن آدم هاس ...