2777
2789
عنوان

بارداری با مشکل انعقادی خون

1461 بازدید | 15 پست

سلام. من یک سقط داشتم. بعد آزمایش دادم دیدم پروتئین اس پایینه و دکتر بهم گفت برای دفعه بعد از وقتی میری اقدام آسپرین باید بخوری. 

کسی بوده این مشکلو داشته باشه و باردازی بعدیش خوب بوده باشه؟ برای بارداری  بعدی همین آسپرین تنها کافیه یا انوکسپارین یا هپارین هم لازمه؟ 

ممنون میشم راهنماییم کنید خیلی سردرگمم. 

عزیزم من دوسال پیش تو سه ماه ونیم قلب جنین ایستاد چون غلضت خونم بالا بودخون لخته شده و چسبیده شد ب جفت... دکتر گفت هر وقت اقدام کردی شبی ی آسپرین بخور و وقتی باردارشدم ی آزمایش بده ببینم لازمه روزی یدونه آمپول بزنی یانه؟؟! الان هفته پنجمم و دوروز دیگه نوبت دکترمه فردا آزمایش میرم بدم ببینم که لازم آمپول بزنم یانه؟؟ خداکنه لازم نباشه 

خدایا شکرت..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم سقط داشتم یکساله حجم پریودم کمه و پریودم همراه با ترشح هست. برا شما هم اینجوری بود؟

من کورتاژ شدم. نه این مشکلاتو ندارم. فقط طول دوره سیکلام طولانی تر شده. قبلا 25 روز بود الان سی روز شده

عزیزم من دوسال پیش تو سه ماه ونیم قلب جنین ایستاد چون غلضت خونم بالا بودخون لخته شده و چسبیده شد ب ج ...

نگران نباش اگر هم لازم باشه شنیدم اصلا نه درد داره نه اذیت میشی. 

من دو تا سقط بخاطر مشکل انعقادی خون داشتم. وقتی دکتر مشکلم و فهمید گفت این بار از یه ماه قبل اقدام هر روز آسپرین میخوری و وقتی فهمیدی بارداری هر روز باید امپول انوکساپارین بزنی. منم انجام دادم و بچم ۷ ماهشه 

نگران نباش اگر هم لازم باشه شنیدم اصلا نه درد داره نه اذیت میشی. 

اره میگن ولی آدم خسته میشه هر روووووز 

شمام انشالا باردارمیشی و بی خطر و ب سلامت ی نی نی خوشگل میاری

خدایا شکرت..
من دو تا سقط بخاطر مشکل انعقادی خون داشتم. وقتی دکتر مشکلم و فهمید گفت این بار از یه ماه قبل اقدام ه ...

شما کدوم فاکتورتون مشکل داشت؟ من پروتئین اس یه ده تا پایینه

اره میگن ولی آدم خسته میشه هر روووووز  شمام انشالا باردارمیشی و بی خطر و ب سلامت ی نی نی خوشگل ...

توکل بخدا. میخوام برم اقدام. التماس دعا. انشاالله شما هم به سلامتی زانوی خیر زمین بذاری و نی نی صحیح و سالم بیاد بغلت. 

توکل بخدا. میخوام برم اقدام. التماس دعا. انشاالله شما هم به سلامتی زانوی خیر زمین بذاری و نی نی صحیح ...

قربونت گلم انشالا واسه همه مادرا..‌‌‌‌‌‌‌بروزیرنظر ی فوق تخصص خوب قبلش حتماو همه آزمایشات لازم رو بده ک خیالت راحت باشه..این آسپرین حتمابخور من الآنم شبی۱ میخورم 

خدایا شکرت..