سلام خانوما من 16هفته و سه روز رفتم سونوی انومالی خوابیدم روی تخت دکتر تا دستگاه کذاشت گفت پاهاش بسته س..خیلی زد رو شکمم فایده نداشت ...بعدش بهم یه شیرینی دادن گفتن بخور مثانه تو خالی کن ...بعد چند دقیقه دوباره صدام زدن دوباره رفتم خوابیدم دکتر در عرض دو دقیقه شاید کمتر منو سونو کرد و گفت بیا پایین ..،،بازم خیلی زد رو شکمم که بچه پاشو باز کرد دکتر رو صفحه مانیتور گفتش که چ جالب جنین داره مدفوع میکنه ..دکتر خیلی ذوق کرد دکتر فقط محو مدفوع کردن جنین بود اخرشم گفت که سالمه و پسر ...خیلی ناراحتم امکان داره دکتر اشتباه کرده باشه در مورد جنسیت ...اخه دو دقیقه بیشتر نشد ..خانما ایا بین شما بوده کسی تو اناومالی دکتر جنسیت رو اشتباه بگه ..ممنون میشم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
مال من 20دیقه طول کشیدتا همه اعضای بدنشو چک کرد همه رو هم توضیح میداد هم نشونم میداد همون لحظه اولم گفت پسره
خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩❤️💋👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
وامدفوع کنه که خدانکرده میخوره یمیمره ماه اخرهرکی مدفوع کنه سریع زایمان میکنن براش و معدشو شستشو مسد ...
منم خیلی تعجب کردم میگه داشته مدفوع میکرده😑
خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩❤️💋👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️