2777
2789
عنوان

مهمانی و طرز رفتار با یه نوجوون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 765 بازدید | 53 پست

پول علف خرس نیس منم این مشکلو دارم وهمیشه دخترعممو تحویل میگرفتن و الانم همینطور ولی من اومدم دگ محلشون ندادمو غرورخودمو حفظ کردم

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍خواستم بگم چشم دخترم خوب شد اونم تو سه سالگی که تقریباً محاله اما برای خدا غیرممکنی وجود نداره تو محرم امسال با توسل به ائمه و امام حسین خداروشکر معجزه رو به چشم دیدم🥲🌱خدایا شکرت الهی به حق زینب کبری عجل لولیک الفرج 🤲✍️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو فامیل ماهم دختردایی هام فقط باهمدیگه گرم میگیرن
البته من اهمیت نمیدم و منم با دخترخاله ام صمیمی هستم ولی دختردایی بزرگم همش دوس داره دخترعموهاشو جمع کنه دور خودش و من و دخترخاله ام رو حساب نمیکنن
ادم اذیت میشه تو جمع واقعا میفهمم

منم از روی حسادتم با دختر عمم ۴ تا زبان یاد گرفتم و اون هنوز لیسانسه و من دارم ارشد میخونم دانشگاه تهران و رتبه برتر شدم و هر کاری کردم و هر سختی ب خودم دادم ولی بار هم تره برام خورد نمیکنن و ده سالی یکبارم زنگ نمیزنن بهم.گاهی هم میبینمشون جلوی خودم بین حرفم میپرن که به اون توجه کنن.

این صفحه متعلق به من 
سعیمو میکنم چون چاره ای ندارم

فامیل فقط تا چند سال دبگه توی زندگیت هستن. الان خود من چند ساله خاله و دایی رو ندیدم . اما اگه از همین برخوردهو درس بگیری و روی خودت کار کنی در اینده توی جمعهای مهمتر مثل کارت و ارتباط با همسر و خانواده اش به مشگل نمیخوری

اگه از گوشی باشه که حتما 

اگه میزبان باشی و گوشی بگیری دستت به مهمان بر میخوره و برعکسش هم همین طور 

ارتباط کلامی ات تقویت کن کتاب زیاد بخون تا راجب حرف هایی که میزنن تو هم شرکت کنی توی بحثشون 

بی سر و صدا از پیشم رفت اما باور دارم حتما برمیگرده حتی اگه ۲۰ سال  یا ۴۰  سال یا .. طول بکشه منتظرش میمانم (🤟 تا ابد)
بله زیاد نمیتونم ارتباط بگیرم 

خب عزیزم رو روابط کلامی و اجتماعی کار کن من خودم شخصا از مصاحبت با کسی ک خوش سر و زبون و بافهمه بیشتر لذت میبرم تا کسی ک تو فکر برند و مارک لباس و طلاس 

فامیل فقط تا چند سال دبگه توی زندگیت هستن. الان خود من چند ساله خاله و دایی رو ندیدم . اما اگه از هم ...

آره درسته خودم هم متوجه رفتارم شدم از این به بعد سعی میکنم  لبخند بیشتری بزنم و بیشتر صحبت کنم توی جمع فامیل

باورتون نمیشه من توی جمع غریبه اصلا اینطور نیستم خیلی صمیمی و گرمم 

حتما اخلاق خوبی داره 

وگر نه خیلیا هستن که هم زبان هم پولدار ولی کسی جذبش ن نمیشه 

اخلاق و رفتار مهم تره

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403