الیسا_سوگند_خدا مدیر عضویت: 1400/04/15 تعداد پست: 1479 عنوان همه بچه ها زود وابستم میشن | مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 37 پست به نظرتون بد نیست؟ حتی نوزادا هم میخوان بیان تو بغلم بعدم که بزرگتر میشن باز همون وابستگی رو دارن همش دوست دارن کنارم باشن کاری هم نمیکن یعنی بازی نمیکنم باهاشون فقط چون بچه خیلی دوست دارم بغلشون میکنم یعنی همین وابستگی میاره براشون؟ این کاربری دست دو نفر هست 1400/05/29 | 21:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الیسا_سوگند_خدا مدیر استارتر عضویت: 1400/04/15 تعداد پست: 1479 منم اینجوریم شده بچهایی ک بامن بازی میکردن الانم بهم علاقه دارن اره دقیقا همینه دیگه بزرگ شدن ولی هنوز وابسته هستن این کاربری دست دو نفر هست
فضول5 عضویت: 1400/02/18 تعداد پست: 31413 من فکنم بخاطر سنم هنوز علاقه زیادی به بچه ندارم چون اگر گریه کنه پرتش میکنم تو بغل مامان خودش ... من ۲۰ سالمه ربطی نداره کلا بچه دوس نداری
nicolekidman عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 2122 من یه سال از شما کوچیکترم نامرد زودی رفتی سن و سالمو دراوردی در اصل ۲۲ سالمه😅شاید تو مهربون تری چون من یه کم شیطونم ممکنه بچه رو با بالشت خفه کنم متوجه هستی که...😅😅😅😅 منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم⚘منم ایرانی ازاده فرزند خشایارم ⚘من از پستی من از زاری من از خواری گریزانم ⚘ 🌹🌹 تقدیم به نیکان ایران زمین 🌹🌹
الیسا_سوگند_خدا مدیر استارتر عضویت: 1400/04/15 تعداد پست: 1479 اره چون حس ارامشو امنیتو بیشتر پیشت دارن شاید برا بعضیا اینجوری نباشه ولی اکثرا دیدم&n ... حالا که به حرفتون عمیق تر فکر میکنم میبینم دقیقا درست میگین خیلی کم پیش میاد بچه ها از شلوغی خوششون بیاد این کاربری دست دو نفر هست
nicolekidman عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 2122 من ۲۰ سالمه ربطی نداره کلا بچه دوس نداری نه دوس دارم اما اینکه خودم بیارم هنوز نه امادگی ندارم منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم⚘منم ایرانی ازاده فرزند خشایارم ⚘من از پستی من از زاری من از خواری گریزانم ⚘ 🌹🌹 تقدیم به نیکان ایران زمین 🌹🌹
الیسا_سوگند_خدا مدیر استارتر عضویت: 1400/04/15 تعداد پست: 1479 نامرد زودی رفتی سن و سالمو دراوردی در اصل ۲۲ سالمه😅 شاید تو مهربون تری چون من یه کم شیطونم ممکنه ب ... نه من شیطون نیستم شاید برا همونه این کاربری دست دو نفر هست
0000samaneh عضویت: 1398/06/15 تعداد پست: 719 اره دقیقا همینه دیگه بزرگ شدن ولی هنوز وابسته هستن این یجور مهره ماره فک کن سوار مترو میشه بچه میاد بغلم انگار منو میشناسه سالهاست گذشت تا فهمیدم هیچکس شبیه حرفایش نیس.......
الیسا_سوگند_خدا مدیر استارتر عضویت: 1400/04/15 تعداد پست: 1479 این یجور مهره ماره فک کن سوار مترو میشه بچه میاد بغلم انگار منو میشناسه منم تو خیابون که راه میرم بچه ها که بغل مامانشون هستن برام لبخند میزنن دست تکون میدن این کاربری دست دو نفر هست