2777
2789
عنوان

کنکور

921 بازدید | 25 پست

من امسال میرم یازدهم دوتا سوال دارم یکی اینکه برای کنکور از کی باید شروع کرد و از کی باید شروع به تست زنی کرد من اصلا امسال برای دهمم وقت تست زنی نداشتم یعنی فقط سعی کردم کتابای مدرسمو مطالعه کنمو جزوه بخونم حالا یکی از استادای ما میگفت باید دهمو یازدهمو مفهومی بخونی از تابستون یازدهم شروع به تست زنی کنی این درسته عایاااا

از امسال تست بزن 

برنامه قلم چی و دانلود کن طبق ازموناش پیش برو 

هم دهم دوره میش هم یازدهم باهاش

ماورای باورهای ما ؛ ماورای بودن و نبودن های ما         آنجا دشتی است فراتر از تصورات راست و چپ...                         تو را آنجا خواهم دید..!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از روز اول دهم باید شروع بشه...شما هم از همین الان شروع کن

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

هرچی زودتر شروع کنی به تست زدن بهتره.الان بیشتر تمرکزت رو بذار رو یازدهم

نادان تر از کسایی که ویژگی چند تا آدم اطرافشون رو دیدن و به کل افراد یک قوم نسبت میدن نداریم.

بله حرف استادتون کاملا درسته ببین با تشریحی خوندن شاید امتحانای مدرسه رو با معدل بالا پاس کنی ولی به کنکور که برسی اگه رو تست زدن تسلط نداشته باشی میلنگی تست تست تست اول آموزشی بعدشم سرعتی 

سالها دل طلب جام‌جم از ما میکرد وان چه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد🌱                                                                        الهی برسد از جانب خدا : مصلحت هایی که آرزویت بود 💚
از امسال تست بزن  برنامه قلم چی و دانلود کن طبق ازموناش پیش برو  هم دهم دوره میش هم یازد ...

مرسی من تابستون کامل دهممو خوندم یازدهمم پیش خوانی کردم میشه لطفا برام دعا کنی منم برای شما دعا میکنم

اها یعنی سعی کنم کتابو کامل بخونم اگرم تونستم تست بزنم 

کتابو بخون کامل....ولی تست هم زیاد بزن برایش.نظر شخصی من اینه ک هرچقدر مثلا یک فصل زیست رو از رو کتاب بخونی تا حداقل150 تست نزنی مسلط نمی شی

نادان تر از کسایی که ویژگی چند تا آدم اطرافشون رو دیدن و به کل افراد یک قوم نسبت میدن نداریم.
کتابو بخون کامل....ولی تست هم زیاد بزن برایش.نظر شخصی من اینه ک هرچقدر مثلا یک فصل زیست رو از رو کتا ...

اخه مشکل اینجاست گفتنش اسونه ولی خیلی مطالب کتاب گسترده و سخته دیگه وقت تست زنی ندارم بعد اگه کاملم کتابو نخونم هیچی نمیتونم تست بزنم