2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تک نفری 

یک عدد شلوارک نخی بخر 

بچه رو بذار روی پات و با دستکش نخی بشور 

شامپو سر و بدن بزن و بشور 

بزرگتر که شد کلاه محافظ شامپو بزن و راحت بشورر

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

والا من از دوهفتگی خودم شستم یا کلا با لباس برو ک لیز نخوره یا یه چیزی بنداز رو پات رو صندلی اینا نشین چهارزانو بشین کف حموم ی چیزی ام بنداز زیرت حتما(بخاطر عفونت اینا اگه لخت رفتی)موقع شستن سرش برعکسش کن رو پات ینی ب شکم بزارش بدنش میفته بین پاهات  سرش رو ران پات شامپو بزن و کم کم آب بریز بشور ،پشت بدنش هم همینطور بعد برعکس کن جلو بدنشو بشور،گوشش رو با لیف بشور داخلش رو انگشت یبار زخمش می‌کنه  

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی  

زیر انداز پلاستیکی بخر از اونا ک لبشون انفجار دارن و ضخیم هستن بنداز کف حمام بعد نی نی تو آروم بذار روز کنارهم آب رو باز کن پر بشه تو لگن بزرگ بعد باید کاسه یا لگن کوچولو کم کم آب رو بردار بریز رو بدنش و سرش رو شامپو بزن آب رو با دقت و آروم بریز ک هم نترسه هم خودت مسلط باشی من از همون اول تنهایی اینجور حموم میکردم

🌺از این وضعیت و اندام خسته شدم باید تغییرش بدم🌺🧡عضو  گروه نارنجی🧡وزن اولیه 
زیر انداز پلاستیکی بخر از اونا ک لبشون انفجار دارن و ضخیم هستن بنداز کف حمام بعد نی نی تو آروم بذار ...

وای کیبورد خودش کلمات دیگه نوشته 

از اونا ک لاشون اسفنج ضخیم دارن

من از لیز خوردن و برعکس کردنش میترسیدم واسه همین اینجور میشستم فقط آخرش برعکس برمی‌داشتم اونم خیلی مراقب بودم چند تا آب می‌ریختم می‌آوردم بیرون 

چکار کنم ک اب تو گوش وبینیش نره؟

وقتی آب رو با کاسه می‌ریزی با یه دستت دماغشو بگیر یا جلو گوشش رو بگیر و آب رو خیلی کم کم بریز یه دفعه خالی نکن 

مهم اینه ک خودت خونسرد باشی گریه کرد عجله نکنی آروم و مسلط باش 

من از لیز خوردن و برعکس کردنش میترسیدم واسه همین اینجور میشستم فقط آخرش برعکس برمی‌داشتم اونم خیلی م ...

سرشو چطور میشستی ک اب تو گوشش نره دماغش اب نره توش

سرشو چطور میشستی ک اب تو گوشش نره دماغش اب نره توش

گفتم ک میزاشتم رو زیرانداز موهاشو شامپو میزدم بعد آروم آروم با کاسه آب رو ب طرف پشت می‌ریختم ک ب صورتش و دماغش نیاد جایی از سرش هم ک گذاشته میشه رو زیرانداز از زیر گردنش آروم بلند میکردم آب می‌ریختم ک همه جاش آب بخوره