2777
2789
عنوان

پسرعمم

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 26 پست
دیگ خسته شدیم ازاین وضع مملکت

بیخیال بابا ما فقط بهر تماشای جهان آمده ایم😂غصه نخور 

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره سر آدم توزندگی خودش باشه به جای اینکه خرج مردمو حساب کتاب کنه

شماکه پزشکییییی مثلاحتمابایدبفهمی برالاغرشدن کسی بدون سحری روزه نمیگیره ک بدنش داغون شه😁

دودرنگی 😍   وزن  هفته قبل۵۶ونیم     وزن فعلی۵۶ونیم             وزن هدف۵۰😍😍😍😍قدمم۱۶۰
شماکه پزشکییییی مثلاحتمابایدبفهمی برالاغرشدن کسی بدون سحری روزه نمیگیره ک بدنش داغون شه😁

شمام به جای اینکه فقط حرف بزنی همش یکم مطالعه کن این  روش  فستینگه یه روش لاغریه که رو منم جواب داده 

شما به جاش برو کار کن سطح زندگیتو بکشی بالا به جای گیر دادن به ملت

حلالم کنید و خدانگهدار   
شمام به جای اینکه فقط حرف بزنی همش یکم مطالعه کن این  روش  فستینگه یه روش لاغریه که رو منم ...

من اوکیم 😊فقط شماتوهمات پزشکیتوتوفضای مجازی اجرانکن🤣😆

دودرنگی 😍   وزن  هفته قبل۵۶ونیم     وزن فعلی۵۶ونیم             وزن هدف۵۰😍😍😍😍قدمم۱۶۰
شمام به جای اینکه فقط حرف بزنی همش یکم مطالعه کن این  روش  فستینگه یه روش لاغریه که رو منم ...

دیگ ادامش نمیدم چون ادامه باشمابی احترامی ب شخصیت خودمه.پایداروپیروزباشیدخانم دکی عزیز🤣

دیگ ادامش نمیدم چون ادامه باشمابی احترامی ب شخصیت خودمه.پایداروپیروزباشیدخانم دکی عزیز🤣

دلم برات می سوزه فقط همین 

باور یا عدم باور تو زندگی منو تغییر نمی ده ولی مشخصه مدام چشمت به داشته های دیگرانه و هیچ وقت راضی نیستی شغل دیگران همسر دیگران شرایط زندگی دیگران غذای دیگران 

ضمنا مصمم به شما ثابت کنم شاید به خودت بیای من تو اپلیکیشن دکتر ساینا ویزیت می کنم اسمم رو میگم  درخواست ویزیت بدید بیاید اونجا ادامه صحبت رو داشته باشیم 

حلالم کنید و خدانگهدار   
دلم برات می سوزه فقط همین  باور یا عدم باور تو زندگی منو تغییر نمی ده ولی مشخصه مدام چشمت به د ...

نیازی بدل سوزی تونیس خانمی 😉من دلم برااطرفیان تومیسوزه که باچ شخصی درارتباطن!اصلابرام مهم نیس دکتری یافوق دکتراداری وقتی ذره ای شخصیت وفهم نباشه

پشیزی نمیارزه مدرک!!!!

فهم ذاتی گرنباشددروجود      فهم تحصیلی نداردهیچ سود!!!

بااحترام😊

دیگ ریپلی نمیزنم بای🤚

ضمنامن هرچیم باشم چ مقایسه  کنم چ حسود

چ  چشم دنبال مال وداشته دیگران،حداقل ادعاندارم همینم ک هستم ☺

توکه ادعاداری خودتواصلاح کن.بسلامت دیگ هم ریپلی نکن 

نیازی بدل سوزی تونیس خانمی 😉من دلم برااطرفیان تومیسوزه که باچ شخصی درارتباطن!اصلابرام مهم نیس دکتری ...

خودتم هدفت رو از حرفات نمی دونی فقط حرفهای پشت هم بدون فکر و بی معنی و پر از توهین ردیف می کنی درونت آتیشه فقط می خوای بریزیش بیرون

حلالم کنید و خدانگهدار