2777
2789
عنوان

کسی هس تعبیر خواب بلد باشه....😓

213 بازدید | 22 پست

خواب دیدم ک خواهر شوهرم ازدواج کرده(۳۳سالشه و هنوز مجرده)و مثلا ا ازدواجش چن سال گذشته چون بهش گفتم پس کی میخوای باردار بشی سنت داره میره بالا...زد زیر گریه و گف زندگیم جهنمه بچه بیارم برا چ😔

از وقتی بیدار شدم همش دارم فک میکنم تو نت زدم چیزی دسگیرم نشد

تروخدا کسی بلده بهم بگه..دختر خوبیه لاقل من ازش بدی ندیدم ..

ایمان بیاورید ب خدایی ک ب پیچک فرمود؛نرده را زیبا کن🍃🤲🏻❤

گلم همه خوابا که تعبیر نداره عزیزم ایشالا خیره میگن گریه خوشحالیه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم همه خوابا که تعبیر نداره عزیزم ایشالا خیره میگن گریه خوشحالیه

انشالله..تو خواب منم بغلش کردم گریه کردم براش😑😑

برعکسه ایشالله به زودی قراره بارداربشه

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

دعا کن. شاید دعای شما در حقش اجابت بشه و مشکلاتش برطرف بشه

چون بچه دار شدن توی خواب برطرف شدن مشکلاته و شما بهش پیشنهاد دادی، گریه هم که بعد از اون اومده، شادی هست ان شاءالله 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
صب کن خودم برم سرچ کنم بیام

چقد بعضیاتون خوبید🤗😘😘😘ولی من زدم همش درباره ازدواج زده بودن و..

تعبیر ندارهاگر خیلی با سرو صدا گریه کرد باید صدقه بده ولی اگراروم اشک ریخت نشونه شادیه

ن اشک میریخت

به خواب اهمیت نده. من خواب دیدم از ردوحونه دارم ماهی بزرگ و زنده با دست میگیرم. همه گفتن خوبه برا من ...

نمیدونم چرا از وقتی بیدار شدم همش دارم فک میکنم بهش...هی فک میکنم نکنه ازدواج کنه و خوشبخت نشه