2777
2789
عنوان

بنظرتون چیکار کنم؟حق با مامانمه؟

149 بازدید | 9 پست

دیروز مامانم نذری برد دم در خونه نامزدم اینا اومد خونه گف پری خواهر چقد قیافش بدجنس میخورع

ته دلم خالی شد

گف میترسم بفرستمت تو اون خانواده 

چرا باهاش بهم زده بودی دوباره اشتی کردی کاش واسه همیشه ولش میکردی

والا من اصن خانوادشو نمیشناسم

بااینکه یکماه دیگه مونده ب ازدواجم خواهرش یبارم بهم نه پیام‌داده نه اینستا فالو کرده ن زنگ زده

اون موقع هم با نامزدم بهم زدم مقصر کاملاا خودم بودم

تصور کن یه پدر پشت در اتاق عمله و بهش خبر میدن بچت دختره  یاا... مادری که داره حیاطو جارو میکنه یهو زنگ درو میزنن میره درو باز میکنه میبینه پسرشه که از جنگ برگشته❤براتون همینطوری حال خوب آرزو میکنم،امیدوارم از خوشحال اشکتون دراد،ب خودت سیلی بزنین بگین ینی من بیدارم؟!☺💓

با شناخت کم ازدواج نکن

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری خانوادش نمیشناسی مگه میشه بعد قراره باهاشون وصلت کنی

خب چجوری بشناسم؟بطور کلی میشناسم

ولی نمیدونم اخلاقشون تو زندگی شخصی چجوریه

تصور کن یه پدر پشت در اتاق عمله و بهش خبر میدن بچت دختره  یاا... مادری که داره حیاطو جارو میکنه یهو زنگ درو میزنن میره درو باز میکنه میبینه پسرشه که از جنگ برگشته❤براتون همینطوری حال خوب آرزو میکنم،امیدوارم از خوشحال اشکتون دراد،ب خودت سیلی بزنین بگین ینی من بیدارم؟!☺💓
خب چجوری بشناسم؟بطور کلی میشناسم ولی نمیدونم اخلاقشون تو زندگی شخصی چجوریه

بالاخره باید شناختی داشته باشی دیگه ادم معاشرت کنه باهرکی به اخلاق کلی میاد دستش 

خواهر شوهرتم نمیدونم چجوریه ولی خودت بهش تا حالا پیام دادی

بالاخره باید شناختی داشته باشی دیگه ادم معاشرت کنه باهرکی به اخلاق کلی میاد دستش  خواهر شوهرتم ...

نه غرورم اجازه نمیده

اصلا اینطوری ازدواج نکن

ازدواجو بنداز عقب بهش بگو باید با خانواده ها رفت و امد کنیم بگو فکر‌میکنم درست نمیشناسمتون و میخوام بشناسمتون 

باید با هم رفت و امد خانوادگی کنید حداقل شش ماه 

اینکه نشد شناخت اخه

یعنی رفت امد ندارین ؟ 😶

سالها قبل چندبار رفتامد داشتیم