2777
2789
عنوان

بچه هاتون تا چند سالگی اذیت میکردن؟

2181 بازدید | 10 پست

تا کی خیلی سختی دارن؟؟؟ من پسرم یکسالشه واقعا عذاب میکشم واقعا هااااا...ینی نه میتونم سر سفره شام بخورم نه ناهار نه هیچی... از صبح که بیدار میشم فقط میدوئم دنبالش تا شب... اصلا نمیشینه بازی کنه فقطططط میره خراب کاری فقطااااا... خیلی خسته میشم خیلییییی... دلم میخواد زودتر تموم شه این وضعیت جون ۹۹ درصد با خودمه شوهرم اصلا کمکم نیست اینم بچه ی اذیت کن و نا آرومیه کسی نگهش نمیداره 

والا خودم ۳۵ سالمه هنوز برا مامان بابام اذیت دارم 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ولی بخدا خیلی اذیت میشم

عزیزم تو الان یه مادری بچه نگهداری وظیفه تو هست من که عاشق بچه داریم حتی اگه سخت ترین کار باشه شوهرت کار بیرون داره نمیتونه بهت کمک کنه 

کی می‌دونه شاید  اتفاق خوب تو سکانس بعدیه :)💜کاربر قدیمی نیسم😈

بعدا دلتنگ میشی 

تا ۴ سال باید تحمل کنی 

بعدش میتونی راهتو با بچت جدا کنی 

منظورم اینه که اگر بیدار شد تو لازم نیس بیدار بشی 

یا خودش میره دستشویی 

یا غذا بده دستش خودش میخوره 

خدایا شکرت 

عزیزم حق داری ، بعضیا بچه ندارن یا بچه های آروم دارن ، طبیعیه که درکت نکنن . اینکه مادر هم به عنوان یه آدم خسته بشه یا یه جاهایی کم بیاره خیلیییی عادیه . پس اصلا نگران نباش . 

من چون خودم دو تا دارم کامل حست رو میفهمم . ببین راه حلش اینه که باید خودت به بچه جهت بدی حتی به خرابکاریاش ، اینجوری میتونی کنترلش کنی . مثلا توی این سن پرت کردن چیزا رو دوست دارن ، له جای اینکه دائم بدویی دنبالش که پرت نکن ، خودت یه چیزای امن بهش بده بگو پرت کنه ، مثلا توپ یا اسباب بازی های نرم بده بهش بندازه توی یه سبد یا یه کارتون شما هم تشویقش کن . یا مثلا بچه ها آب بازی خیلی دوست دارن ، ببرش توی حمام ، یه اسپری بده دستش آب بپاشه به در و دیوار. توی اینستا یا سایت های اینترنتی خیلی ایده هست برای بازی هایی که به سنش بخوره. 

در کنارش خونه رو هم امن کن براش که استرس خودت کمتر بشه ، مثلا برای کشو ها و کمدا و کابینت ها قفل کودک بگیر که بازشون نکنه . توی کابینت های پایین اصلا چیز خطرناک مثل کارد و مواد شوینده و اینا نذار . برای لبه میزا و جاهایی تیز ضربه گیر بذار 

اینا کمکت میکنه که خودت و پسرت راحت تر باشین .

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

اسی تو بچت دقیق چند وقتشه منم همش تایپیک میزدم با کاربری قبلیم ک ای خدا شماها چجوری ناهار یا شام باهم میخورین 

ما رو ک زهرمارمون میکنه نمیزاره بخوریم همش دستش تو بشقاب ماست یا هی میخواد شیر بخوره اصلا نمیزاره ما بخوریم وقتی میخوایم ناهار بخوریم روز مرگمونه بس ک ادیتتتت میکنه خوشحالم تورو پیدا کردم ک مثل خودمی همه میگفتن نه بشقاب بزار واسش اصلاااا بشقاب خودشو نگا نمیکنه همش با پا تو سفره و با دستشا تو بشقابمونه همشم دستو پاش سیاه شده بس که ضربه میخوره