2777
2789
عنوان

شوهر احمق شوهر روانی شوهر عوضی اههه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 25 پست
یعنی دو روز دست ب گوشیش نزده از بس مریض بوده پس چه جوری در حال مکالمه بوده انلاین نشده اصلا؟

وای فای ش تموم کرده بود اینم آدم بسته گرفتن نی 

فکنم امروز وای فای ش کرده آن شده کلا همیشه خدا حق ب جانبه بابا مقصر خودتی یه معذرت خواهی کن روانیم کرده پاشم برم همچی ب بابام بگم و طلاق تموم 

ادیوس ..☆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارش اشتباه بوده 

ولی تو زندگی شخصیتون نباید اینقدر زود پای بزرگترا رو بکشید وسط،همیشه دعوا و قهر رو تا جایی پیش ببرید تا یه جایی واسه برگشت باشه اابته اگه میخوایین زندگی کنین وگرنه که خب همون اول جدا شید بیخیال همچی😉

من همینم که هستم
وای فای ش تموم کرده بود اینم آدم بسته گرفتن نی  فکنم امروز وای فای ش کرده آن شده کلا همیشه خدا ...

الان هیچ کاری نکن نه پیام ن زنگ ن حرف هیچی زمان بده فعلا

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
کارش اشتباه بوده  ولی تو زندگی شخصیتون نباید اینقدر زود پای بزرگترا رو بکشید وسط،همیشه دعوا و ...

من ب هیچکس هیچی نگفتم فقط ب خودش گفتم اونم برا ادم شدنش  بخدا عصبیم کرده با خودمم تو جنگم

ادیوس ..☆
من ب هیچکس هیچی نگفتم فقط ب خودش گفتم اونم برا ادم شدنش  بخدا عصبیم کرده با خودمم تو جنگم

به خودشم نگو,چون اونم یاد میگیره خونوادشو قاطی میکنه 

الان اگه بمونی و نیاد دنبالت ضایع میشی مجبوری دست از پا دراز تر برگردی تازه محلتم نمیده میگه گفتم نیا

اما الان خودت برگرد یکمی هم خودتو طلبکار نشون بده و بحث کن البته تا جایی که به جای باریک نکشه بعدم زود بحثو تموم کن و راه آشتی رو باز بذار 

اینجوری هم آشتی کردی هم نشون دادی کارش اشتیاه بوده هم اینکه برگشتی خونت

من همینم که هستم
به خودشم نگو,چون اونم یاد میگیره خونوادشو قاطی میکنه  الان اگه بمونی و نیاد دنبالت ضایع میشی م ...

البته کلی تو راه فک کن که چی بگی و چی نگی 

که حق رو بده به تو

من همینم که هستم

چرا موضوع رو بزرگش میکنی 

بخاطر اینکه دو روز کار داشته جواب نداده به فکر این افتاده که به بزرگترا بگی حل کنن 

خودتون بشینین صحبت کنیم تموم شه بره

بیایید دوستای خوبی برای هم باشیم  
همینو بگو والا بخدا کاریم کرده چشم دیدن خودمم ندارم

خودت ناراحت نکن آقایون اصولا مریض که میشن خیلی بچه میشن شما هم پای بزرگترا رو وسط نمیکشیدی بهتر بود

یک سری فیلمارو نباید دید                                    که تاثیرش از دست نده                                            یک سری آدمها هم همین طور...