من پروانه هستم / اینجا هم خودم می آم هم خواهر کوچیکم و هم خواهر بزرگم😂🤦♂️..۳ تا خواهر ک سایه هم دیگر رو با تیر میزنن😑.... عضو تاپیک لاغری بامداد خمار گروه ابی تاریخ شروع کالری شماری ۲۰ دی ۱۴۰۰(روز تولد ۲۱ سالگیم😊) حالا من اسممو گذاشتم بدبخت لابد بدبختم !هی نیاید باهام از انرژی مثبت و کائنات حرف بزنید مرسی اه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو انتخاب مشاور ی سری فاکتور ها رو رعایت کن مثلا ببین مشاورش آدمی باشه که اگه ی روز نتونستی درس بخونی نگه پس دلت نمیخواد بخونی بگه اشکال نداره بعدا حبران میکنی و اینکه ببین کدوم مشاور قبولی زیاد داشته
درست میگین اما خب وقت زیادی ندارم کنکوری چهارصد و یکم این اطلاعتی ک گفتین باید اول با مشاور کار کنم ...
خب منم ۴۰۱ کنکور انسانی دارم وقت اره کمه ولی دیگه باید اینا رو اول کاری به مشاورت ی طوری گوشزد کن یا قبلش از کانال تلگرام موسسه ویساشو گوش بده ببین کدوم یکی خوبه