kkkkkkghasedak مدیر استارتر عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 48 عنوان کمک😔پریودم عقب افتاده بی بی چک منفی 66 بازدید | 6 پست دفه قبل ۲۲تیر پریودشدم..چندروز پیشم بی بی زدم منفی بود..سینه هام دردناک شدن وهرچندروز یکبار درد پریودی میگیرم..خیلی وقته تواقدامم و تنبلی تخمدان دارم..میتونیدکمکم کنید بگید چیکارکنم😭 1400/05/29 | 11:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bahar_khanumi عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 2105 بهترین راه رفتن ب دکتر و زدن آمپول و این چیزاست دیگه می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤
kkkkkkghasedak مدیر استارتر عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 48 عزیزم.باسه بارداری اقدام کرده بودی یا نه آره نزدیک دوساله اقدامم تنبلی دارم
kkkkkkghasedak مدیر استارتر عضویت: 1399/02/29 تعداد پست: 48 بهترین راه رفتن ب دکتر و زدن آمپول و این چیزاست دیگه میشه خودم ازداروخونه پروژسترون بگیرم بزنم تاپریودشم؟
bahar_khanumi عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 2105 میشه خودم ازداروخونه پروژسترون بگیرم بزنم تاپریودشم؟ والا من تاحالا خودم نگرفتم، یک بار هم که دکتر سه تا داد زدم باز ی دوره پریود نشدم می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤